Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν η Toyota δεν θέλει, το κάνουμε εμείς! (+video)

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν η Toyota δεν θέλει, το κάνουμε εμείς! (+video)

ΝΕΑ

Όταν η Toyota δεν θέλει, το κάνουμε εμείς! (+video)

ΝΕΑ

Στην Toyota έχουν συγκεκριμένα σχέδια για το ποια μοντέλα της αξίζει να φέρουν ουσιαστικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον λογότυπο GR της Gazoo Racing  Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το Yaris Cross.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία τρία χρόνια η Toyota δημιούργησε και παρουσίασε δύο σπορ μοντέλα τα οποία άλλαξαν σημαντικά την εικόνα της και απέκτησε κα πάλι τον σεβασμό των φίλων της αυτοκίνησης σε αυτόν τον τομέα.

Τα GR Yaris και η GR Corolla είναι αυτά που κατάφεραν να μεταστρέψουν τα δεδομένα. Η επιτυχία τους και τα διθυραμβικά σχόλια από τον παγκόσμιο αυτοκινητικό Τύπο γι’ αυτά γέννησαν προσδοκίες στο αγοραστικό κοινό για τη δημιουργία αντίστοιχων εκδόσεων και άλλων μοντέλων της. Όπως το Yaris Cross, για παράδειγμα.

Τα στελέχη της Toyota έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο να το ενδεχόμενο να υπάρξει το GR Yaris Cross. Θεωρούν ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν αρμόζει στον χαρακτήρα των οχημάτων που προέρχονται από την επέμβαση των ανθρώπων τής Gazoo Racing, καθώς δεν θα πληροί τα ουσιαστικά στοιχεία που πρέπει να έχει αναφορικά με την οδική συμπεριφορά του.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, κάποιοι εξακολουθούν να ονειρεύονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ντίμας Ραμαντάν,  οποίος έχει το κανάλι «Digimods Design» στο «YouTube». Αυτός δημιούργησε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή φωτογραφίες για το πως φαντάζεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα GR Yaris Cross. Συμφωνείτε με ό,τι προτείνει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική έκδοση για την Toyota GR Supra
Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά Toyota
Το Toyota Yaris έφτασε τα 10.000.000! (+video)