Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Gazoo Racing: Νέα ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Gazoo Racing: Νέα ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα

ΝΕΑ

Toyota Gazoo Racing: Νέα ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα GR Heritage Parts της Toyota έχει στόχο να διατηρήσει μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της μάρκας στο δρόμο, αναπαράγοντας ορισμένα από τα ανταλλακτικά τους. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των διαθέσιμων ανταλλακτικών στο πρόγραμμα.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Gazoo Racing επεκτείνει το πρόγραμμα ανταλλακτικών GR Heritage με 56 νέα ανταλλακτικά για 6 διαφορετικά μοντέλα

 

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 56 νέα ανταλλακτικά διαθέσιμα από το 2022 για έξι οχήματα: τη Σειρά 40 του Land Cruiser, την 2000GT, τις A70 και A80 Supra και τις AE86 Corolla Levin και Sprinter Trueno.

Advertisement
Advertisement

Για το Land Cruiser θα είναι διαθέσιμος προς πώληση ο μεγαλύτερος όγκος των ανταλλακτικών με πάνω από 30 είδη, τα οποία περιλαμβάνουν το κύκλωμα φρένων αλλά και τη ράβδο του ρελέ τιμονιού.

Για την A70 Supra προσφέρονται 11 διαφορετικά εξαρτήματα (καταλύτης, καλώδιο χειρόφρενου και εννέα άλλα κομμάτια), ενώ για την A80 Supra η Gazoo Racing προσφέρει μόνο δύο ανταλλακτικά (κλειδαριά τιμονιού/ κλειδί).

Advertisement

Για την 2000GT, η Toyota διαθέτει ανταλλακτικούς δίσκους συμπλέκτη, εύκαμπτους σωλήνες φρένων και πέντε άλλα αντικείμενα.

Advertisement

Τέλος, για τα AE86 (Levin και Sprinter Trueno ), η Toyota προσφέρει μόνο τρία ανταλλακτικά, αλλά δύο από αυτά είναι αρκετά σημαντικά: Πρόκειται για το κιτ επισκευής του μπλοκέ διαφορικού και τον και τον άξονας του κιβωτίου ταχυτήτων.

Αυτά τα νέα ανταλλακτικά θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν από την 1η Φεβρουαρίου και η Toyota θα αρχίσει να τα πουλά από τις αντιπροσωπείες της, ως απλά ανταλλακτικά, όπως αυτά  για ένα νεότερο αυτοκίνητο. Η πλήρης λίστα των ανταλλακτικών για κάθε όχημα βρίσκεται στον ιστότοπο GR Heritage Parts της Toyota .

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καινούργια ανταλλακτικά για τις παλιές Supra
Πόλεμος… για τα μάτια της Toyota Supra (video)
Ιαπωνικά μαθήματα… drift με το Toyota GR Yaris (video)