Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ώρα αποκαλυπτηρίων για το Aznom Palladium

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ώρα αποκαλυπτηρίων για το Aznom Palladium

ΝΕΑ

Ώρα αποκαλυπτηρίων για το Aznom Palladium

ΝΕΑ

Η «υπερλιμουζίνα» όπως προσδιορίζεται από την ίδια την Aznom το μοντέλο Palladium< θα αποκαλυφθεί πλήρως την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου αλλά για όσους αγωνιούν, έχουμε τις δύο εικόνες-teaser που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

Η αναμονή τελείωσε και οι λεπτομέρειες για το Aznom Palladium θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Η ακύρωση του «Milano Monza Open Air Motor Show», λόγω των μέτρων για τον περιορισμένο της πανδημίας SARS-COVID19, δυστυχώς ανάγκασε σε αλλαγή των σχεδίων της και την Aznom. Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου αλλά αυτή ακυρώθηκε και οι λεπτομέρειες, οι εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της υπερ-λιμουζίνας «που κατασκευάζεται στη Monza» θα αποκαλυφθούν αυτή την εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί το Aznom Palladium σε κάποια από τις κατηγορίες των αυτοκινήτων έτσι όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα, μια και συνδυάζει χαρακτηριστικά από περισσότερες των δύο. Σύμφωνα με την Aznom, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε ο όρος υπερ-λιμουζίνα, που παραπέμπει σε ένα απολύτως επιβλητικό αυτοκίνητο. Πιο ψηλό, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, μακρύτερο από τα συνηθισμένα, πιο αποδοτικό σε ότι έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και πιο πολυτελές, το νέο αυτό μοντέλο, αν μη τι άλλο, μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αλλά ευτυχώς, έφτασε η ώρα των αποκαλυπτηρίων.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Aznom Palladium: Crossover λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων 

Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε πέφτει το 150άρι;

Advertisement

COVID-19: Πως μένω ασφαλής στο αυτοκίνητο