Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Aznom Palladium έχει προηγμένη συσκευή παρακολούθησης

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Aznom Palladium έχει προηγμένη συσκευή παρακολούθησης

ΝΕΑ

Το Aznom Palladium έχει προηγμένη συσκευή παρακολούθησης

ΝΕΑ

Ο Ιταλικός οίκος Aznom είναι ένας από τους λίγους της αυτοκινητοβιομηχανίας που ικανοποιούν το υποσύνολο ατόμων οι οποίοι επιθυμούν αμιγώς την αποκλειστικότητα. Το Palladium γνωρίζει περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Νοέμβριο, η εταιρεία παρουσίασε την τελευταία της δημιουργία: το Aznom Palladium. Μία από τις πιο περίεργες δημιουργίες που έχουμε δει στην πρόσφατη ιστορία, είναι μια ευχάριστη μίξη μεταξύ ενός pick up, ενός SUV και ενός sedan.

Βασίζεται στο Ram 1500 και υιοθετεί τον V8 5,7 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση. Με συνολική ισχύ 710 άλογα και ροπή 950 Nm, το Palladium χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα για να καλύψει το 0-100 km/h από στάση, ενώ, φτάνει στην τελική ταχύτητα των 210 km/h.

Τώρα, μας λένε ότι, το Palladium έχει ανάγκη από ασφάλεια απέναντι στις κακόβουλες προθέσεις. Η Aznom δηλώνει ότι κάτι τόσο πολύτιμο δεν πρέπει ποτέ να μένει μόνο του.

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιταλός κατασκευαστής συνεργάστηκε με τη MGH Systems Italia, μια εταιρεία IoT (Internet of Things) αφιερωμένη σε καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζουν τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικεύεται στην παρακολούθηση των αποστάσεων.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μιας νέας συσκευής Wheeliot και μιας πλατφόρμας IoT, που μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς όλες τις πληροφορίες του αυτοκινήτου.

Αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες του Palladium να συγκεντρώσουν εύκολα πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητά τους στα smartphone ή τους φορητούς υπολογιστές τους.

Advertisement

Από την άλλη πλευρά, η Aznom, επίσης, θα τροφοδοτείται συνεχώς με πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας μέσω αυτής της πλατφόρμας, βοηθώντας σας να εκτελέσετε τυχόν προβλήματα συντήρησης εγκαίρως.

Advertisement

Η ασφάλεια και η συλλογή πληροφοριών δεν είναι τα μόνα οφέλη που προσφέρει το Wheeliot. Θα επιτρέπει επίσης την απομακρυσμένη πρόσβαση σε χρήστες που μπορούν να ελέγχουν συγκεκριμένα συστήματα του αυτοκινήτου τους, όπως τον κλιματισμό. Το Wheeliot θα αποθηκεύει επίσης όλα τα αρχεία του αυτοκινήτου, τα οποία δύναται να αξιοποιηθούν σε μια πιθανή μεταπώληση.

Βεβαίως, τίποτα από αυτά δεν ακούγεται τόσο διαφορετικό από αυτά που ήδη περιλαμβάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων στα συνδεδεμένα πακέτα και τις αποκλειστικές εφαρμογές τους. Αν βέβαια βρούμε ποτέ ένα από τα 10 Palladium που έχουν παραχθεί, θα σας ενημερώσουμε για το τι είναι διαφορετικό. Να είστε βέβαιοι γι αυτό…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Aznom Palladium: Crossover λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων
Ώρα αποκαλυπτηρίων για το Aznom Palladium
SYM Cruisym α 300: H ώρα της αναβάθμισης