Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aznom Palladium: Crossover λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aznom Palladium: Crossover λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων

ΝΕΑ

Aznom Palladium: Crossover λιμουζίνα υψηλών επιδόσεων

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα Aznom Automotive ετοιμάζει ένα πολυτελές όχημα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός crossover με αυτά μίας λιμουζίνας.

Advertisement
Advertisement

Το Palladium, όπως και ονομάζεται το συγκεκριμένο μοντέλο, αποτελεί προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στον κατασκευαστή και βελτιωτή, ο οποίος έχει δημιουργήσει ανάμεσα σε άλλα και το Codatronca Monza και του σχεδιαστικού κέντρου Camal Studio του Τορίνου.

Το όνομα Palladium είναι εμπνευσμένο από τον ομώνυμο Ιταλό αρχιτέκτονα του 15ου αιώνα, ο οποίος μεγαλούργησε κατά την διάρκεια της ενετικής κυριαρχίας. Η σχεδίαση του συγκεκριμένου μοντέλου αντλεί στοιχεία από τις λιμουζίνες της δεκαετίας του ’30, όπως τις θηριώδεις διαστάσεις και τις παντός εδάφους δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το πρώτο, το Aznom Palladium θα έχει μήκος κοντά στα 6,0 μέτρα, ενώ το ύψος θα είναι σχεδόν 2,0 μέτρα. Οπτικά θα διαθέτει ανάλογη εμφάνιση με ένα μοντέλο της Rolls-Royce, κυρίως εμπρός με την μεγάλη κάθετη γρίλια και τα στενά φωτιστικά σώματα. Πίσω θα κυριαρχεί ο ευμεγέθης διαχύτης και οι διπλές τετράγωνες απολήξεις, ενώ δεν θα λείπουν και οι προστατευτικές πλαστικές επιφάνειες, όπως και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας twin-turbo κινητήρας 5,7 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει μέγιστη ισχύ 680 ίππους και ροπή πάνω από 900 Nm που θα μεταφέρεται μέσω αυτόματου κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς.

Η επίσημη πρεμιέρα του Aznom Palladium θα γίνει στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Open Air Motor Show, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τι εξετάζει το ΥΠΟΙΚ για δασμούς και Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Advertisement

Πόσο θα πωλούνται οι εύκολες πινακίδες κυκλοφορίας

Επιβεβαίωση Newsauto για άρση παρακράτησης κυριότητας και e-μεταβιβάσεις!

 

Advertisement