Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Mokka: Στην κορυφή, εκεί που ανήκει

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Mokka: Στην κορυφή, εκεί που ανήκει

ΝΕΑ

Opel Mokka: Στην κορυφή, εκεί που ανήκει

ΝΕΑ

Η Opel συνεχίζει την πολύ καλή εμπορική πορεία της στην ελληνική αγορά και το Mokka να είναι πρώτο σε πωλήσεις στα B-SUV.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των SUV οχημάτων είναι η δημοφιλέστερη και αυτά της B-SUV τα προτιμότερα συγκριτικά. Το Mokka είναι το μοντέλο με το οποίο η Opel αντιπροσωπεύεται σε αυτή και οι εμπορικοί ανταγωνιστές του φαίνεται να δυσκολεύονται απέναντί του.

Η πολύ καλή εμπορική πορεία του έχει καταγραφεί και συνεχίζει να είναι αξιοζήλευτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πωλήσεις του Μαΐου στην Ελλάδα, το Mokka ήταν πρώτη θέση των καινούργιων οχημάτων στην κατηγορία του, με 347 ταξινομήσεις.

Φυσικά, αυτή η διάκριση του B-SUV μοντέλου της γερμανικής εταιρείας μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται. Είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειας των ανθρώπων της να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στους πελάτες της, σε κάθε τομέα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη από την πρώτη στιγμή, το Mokka σε έχει κερδίσει. Η ξεχωριστή σχεδίασή του, η μοναδική μάσκα του «Opel Vizor», ο δυναμικός χαρακτήρας του και η μορφή του το κάνουν να ξεχωρίζει κάθε στιγμή.

Η αποδοτικότατοι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται πολλές επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Είτε με τον 1.2 Turbo βενζινοκινητήρα των 100 ίππων και 136 ίππων, αντίστοιχα, είτε με τον οικονομικότατο 1.5 Diesel των 110 ίππων έχει πολλά να δώσει στον ιδιοκτήτη του αναφορικά με τις επιδόσεις και τη χαμηλή εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.

Advertisement

Βεβαίως, οι επιλογές που έχει κάποιος για το Mokka δεν περιορίζονται μόνο στους θερμικούς κινητήρες. Η πρωτοπορία τής Opel επεκτείνεται και σε ό,τι αφορά στην ηλεκτροκίνηση.

Advertisement

Το Mokka-e έθεσε το πλαίσιο για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα B-SUV μοντέλα και παραμένει ένα από τα καλύτερα και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Με σύγχρονη μπαταρία που εξασφαλίζει αυτονομία έως 338 χλμ. με μία φόρτιση, και τη δυνατότητα να φορτίζει έως και στο 80% σε μόλις 30 λεπτά με τη χρήση ταχυφορτιστή επιτρέπει το ταξίδι χωρίς άγχος και καθυστέρηση.

Μάλιστα, με το όφελος της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙ» το Mokka-e είναι πραγματικά μια κορυφαία επιλογή, από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη τεχνολογία και την προστασία του περιβάλλοντος και θέλουν ένα ετοιμοπαράδοτο καινούργιο αυτοκίνητο. Δηλαδή, ό,τι ισχύει για όλες τις εκδόσεις του Mokka!

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka
Survivor All Star: Ιδού το SUV που πήρε ο Σάκης
Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland