Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Mokka με νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Mokka με νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση

ΝΕΑ

Opel Mokka με νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση

ΝΕΑ

Η μικρό SUV της Opel έχει ανανεωμένη γκάμα και παράδοση χωρίς καθυστερήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Opel Mokka συνδυάζει με επιτυχία τη νέα Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel και τη γερμανική τεχνολογία αιχμής. Στο εξωτερικό, κυριαρχεί το Opel Vizor και το ανασχεδιασμένο λογότυπο της μάρκας, ενώ στο εσωτερικό το Pure Panel εξασφαλίζει ψηφιακή εργονομία.

Επιπλέον, ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης βρίσκονται στην υπηρεσία του οδηγού, όπως η λειτουργία αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το προσαρμοζόμενο cruise control, η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180⁰ κ.τλ.

Advertisement
Advertisement

Πλέον το Mokka διατίθεται σε νέες εκδόσεις, τις Edition, Bold, Pure και More. Οι τιμές ξεκινούν από τις 21.900 ευρώ για την έκδοση Edition 1.2 Τurbo των 100 ίππων και από τις 27.250 ευρώ για το ηλεκτρικό Mokka-e συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι το Opel Mokka είναι άμεσα διαθέσιμο στις περισσότερες εκδόσεις, ενώ με το πρόγραμμα !more OPEL οι υποψήφιοι πελάτες επωφελούνται από προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και από δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Mokka 1.5 Diesel
Οδηγούμε το νέο Opel Astra στην Πορτογαλία
Δοκιμή: Nissan Juke 1.0 DIG-T vs Opel Mokka 1.2T 130 PS AT8