Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel GSe: Άνεση και επιδόσεις

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel GSe: Άνεση και επιδόσεις

ΝΕΑ

Opel GSe: Άνεση και επιδόσεις

ΝΕΑ

Τα νέα Opel Astra GSe και Opel Grandland GSe συνδυάζουν ιδανικά τη σπορ οδήγηση και την περιβαλλοντική ευθύνη.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του Grandland επωφελούνται από πρόσθετες βελτιστοποιήσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, εξασφαλίζοντας την άμεση και σταθερή οδηγική εμπειρία που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της Opel. Η ομάδα μηχανικών ανέλαβε τα Astra και Grandland και τα αναβάθμισε με πιο σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση του Grandland GSe αυτό σημαίνει συνολική απόδοση 300 ίππων και επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 6,1 δευτερόλεπτα, σε συνδυασμό με ηλεκτρική τετρακίνηση. Στο Astra GSe, το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης αποδίδει ισχύ 225 ίππων και ροπή 360 Nm.

Στις εκδόσεις GSe γίνεται χρήση ειδικών ελατηρίων και αμορτισέρ με τεχνολογία KONI FSD (Frequency Selective Damping). Ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος και το στυλ οδήγησης, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει διαφορετικά χαρακτηριστικά απόσβεσης, εξασφαλίζοντας άνεση σε ανώμαλο οδόστρωμα, αλλά και ένα σπορ, φιλόδοξο στυλ οδήγησης για πιο άμεση επαφή με τον δρόμο σε πιο ομαλό οδόστρωμα.

Advertisement
Advertisement

Τα κορυφαία μοντέλα GSe αντιδρούν ακόμα πιο γρήγορα και άμεσα σε κάθε εντολή του οδηγού και, όπως συνηθίζεται στην Opel, παραμένουν σταθερά στο φρενάρισμα, στις στροφές και στις υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο. Τα αμορτισέρ διαθέτουν μια πρόσθετη βαλβίδα και ένα δεύτερο υδραυλικό κύκλωμα, συνεπώς το αυτοκίνητο είναι πιο άνετο ή πιο σπορ στην οδήγηση, ανάλογα με το αν η βαλβίδα είναι ανοιχτή ή κλειστή.

Νέες ρυθμίσεις για όλες τις εκδόσεις Grandland

Advertisement

Η περαιτέρω εξέλιξη του πλαισίου και του συστήματος διεύθυνσης δεν περιορίστηκε μόνο στα μοντέλα GSe. Αντίθετα, όλες οι εκδόσεις του Grandland επωφελούνται από τις βελτιστοποιήσεις στα αμορτισέρ και το σύστημα διεύθυνσης.

Οι μηχανικοί αύξησαν επίσης τη δύναμη απόσβεσης στην περιοχή των χαμηλών ταχυτήτων εμβόλου και τη μείωσαν στην περιοχή των μεσαίων και υψηλών ταχυτήτων, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή άνεση, ακόμα και σε ανώμαλο οδόστρωμα.

Advertisement

Το σύστημα διεύθυνσης έχει επαναρυθμιστεί, ώστε όλες οι εκδόσεις Grandland να προσφέρουν τη χαρακτηριστική σπορ και άνετη οδηγική εμπειρία Opel, με άμεση και ακριβή ανατροφοδότηση προς τον οδηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Opel Corsa πρώτο στις πωλήσεις του 1ου τριμήνου!
Το Opel Mokka-e και για επαγγελματίες
Opel: Ανταλλάσσει μεταχειρισμένο με καινούργιο αυτοκίνητο

Advertisement