Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Survivor All Star: Ιδού το SUV που πήρε ο Σάκης

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Survivor All Star: Ιδού το SUV που πήρε ο Σάκης

ΝΕΑ

Survivor All Star: Ιδού το SUV που πήρε ο Σάκης

ΝΕΑ

Το πήρε Σάκης Κατσούλης και πήγε για ποτό στην Πούντα Κάνα – Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της αγοράς και ένα από τα πλουσιότερο σε εξοπλισμό και τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Στο πρώτο ατομικό αγώνα του Survivor All Star o νικητής του αγώνα και ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έλαβε ως έπαθλο το λευκό SUV που βλέπετε.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων όμως δεν θα έπαιζαν ομαδικά για το έπαθλο, καθώς όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο αγώνας για το έπαθλο θα ήταν ατομικός, με τον νικητή να έκανε δικό του ένα SUV αυτοκίνητο και να επέλεγε την παρέα με την οποία θα ήθελε να επισκεφθεί το διάσημο κλαμπ Coco Bongo της Punta Cana.

Advertisement
Advertisement

Οι παίκτες είχαν από τρεις «ζωές» κατά τη διάρκεια του αγώνα μέχρι την τελική αναμέτρηση. Οπότε οι αναμετρήσεις έγιναν μέχρι να εξαντληθούν αυτά τα περιθώρια και να μείνει μόνο ένας. Η ατμόσφαιρα παρέμεινε τεταμένη για αρκετή ώρα, ώσπου να καταφέρουν να πέσουν οι τόνοι και να ολοκληρωθεί ο αγώνας επάθλου στο Survivor All Star με τον Σάκη να πάρει τα κλειδιά του SUV.

To SUV είναι ένα ολοκαίνουργιο Opel Mokka της ισχυρότερης έκδοσης 1.2 που αποδίδει 136 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Πρόκειται για ένα νέο τρικύλινδρο μοτέρ με 230 Nm ροπής που διασφαλίζει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δλ., με τελική στα 204 χλμ./ώρα και εργοστασιακή κατανάλωση στα 5,2 λίτρα/100 χλμ.

Advertisement

Το Mokka με τον νέο κινητήρα διατίθεται ήδη στη χώρα μας με τιμή που ξεκινά από τα 28.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Elegance», από 28.800 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Black», από 29.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «GS» και από 30.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Ultimate».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka
Δοκιμή: Opel Mokka 1.5 Diesel
Δοκιμή: Opel Mokka-e