Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland

ΝΕΑ

Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland

ΝΕΑ

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα SUV; Τώρα, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε με τον πιο εύκολο τρόπο το νέο Opel Grandland.

Advertisement
Advertisement

Τα σύγχρονα μοντέλα της Opel, όπως είναι το καινούργιο Grandland, γράφουν τα δικά τους κεφάλαια σε μια ιστορία η οποία ξεκίνησε από τον προηγούμενο αιώνα.

Αυτή η παρακαταθήκη είναι το κύριο συστατικό για την καινοτομία και την πρωτοπορία της γερμανικής εταιρείας. Το αποτέλεσμα αυτής είναι περισσότερο εμφανές στην εποχή μας όπου τα αυτοκίνητά της είναι από τα πιο προηγμένα και πιο πρακτικά που υπάρχουν, σε κάθε κατηγορία.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα για τα αποκτήσει, τουναντίον! Βασικό χαρακτηριστικό της Opel είναι ότι ανέκαθεν η γκάμα της προσφέρει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίοι, είναι το ουσιαστικότερο κεφάλαιο γι’ αυτήν και οι άνθρωποί της το γνωρίζουν πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φροντίζουν να δημιουργούν αυτοκίνητα που να καλύπτουν στο έπακρο τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των δυνητικών πελατών της μάρκας.

Ειδικότερα στην Opel γνωρίζουν πολύ καλά τις σύγχρονες ανάγκες του αγοραστικού κοινού και για αυτό προσφέρεται μία άρτια γκάμα από SUV που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Ανάμεσα σε αυτά τα SUV είναι και το Grandland που πραγματικά ξεχωρίζει στην κατηγορία του!

Advertisement

Το νέο Grandland βασίζεται στην εξελιγμένη πλατφόρμα «EMP2» η οποία επιτρέπει στο μοντέλο της Opel να έχει μοναδικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι η ανάρτησή του είναι προηγμένη και προσφέρει άνεση στους επιβάτες και πολύ καλή και ασφαλέστατη οδική συμπεριφορά.

Advertisement

Επιπλέον, επιτρέπει να διατίθεται το αυτοκίνητο με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων -βενζίνης, πετρελαίου- αλλά και με plug-in υβριδική διάταξη. Η μέγιστη ισχύς του μοντέλου κυμαίνεται από 131 ίππους μέχρι 300 ίππους, στην κορυφαία έκδοση Grandland GSe.

Η τελευταία, εκτός από πολύ καλές επιδόσεις που προσφέρει, είναι τετρακίνητη, δίνοντας περισσότερη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου και υψηλότερο επίπεδο πρόσφυσης στην άσφαλτο.

Advertisement

Η νέα εικόνα του Grandland χαρακτηρίζεται από τη μάσκα «Vizor» και την πιο ελκυστική εμφάνιση του αμαξώματός του η οποία το κάνει να δείχνει κομψό και δυναμικό ταυτόχρονα.

Εσωτερικά, η ευρυχωρία του για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι στο υψηλό επίπεδο που έχουν τα οχήματα της γερμανικής εταιρείας.

Το Grandland είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στην κατηγορία του αλλά, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή την περίπτωση, οι υποψήφιοι αγοραστές ρωτούν και ενδιαφέρονται πολύ για το κόστος αγοράς όταν πρόκειται να για να πάρουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Αυτή την ανησυχία τους αναλαμβάνει να διαλύσει η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel η οποία θέσπισε το «Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής» για όλα τα μοντέλα της. Τι παρέχει αυτό; Τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα καινούργιο μοντέλο της, όπως το Grandland, σε ακόμα πιο προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, θα ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επισκεφτεί την έκθεση κάποιου από τους Επίσημους Αντιπροσώπους της εταιρείας ή να αναζητήσει πληροφορίες για το πρόγραμμα μεσώ ίντερνετ, συμπληρώνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μια αντίστοιχη φόρμα.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του ένα παλιό αυτοκίνητο το οποίο θα πρέπει να αντικαταστήσει. Ο Επίσημος Αντιπρόσωπος θα κάνει προς αυτόν μια οικονομική προσφορά για το μεταχειρισμένο όχημά του η οποία ξεπερνά την ισχύουσα εμπορική αξία του!

Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας που θα επιλέξει να αποκτήσει. Μάλιστα, η Opel δεσμεύεται για την παράδοσή του σε σύντομο χρόνο και με εγγύηση τιμής!

Τέλος, θυμίζουμε πως, μεταξύ των άλλων παροχών, η εταιρεία δίνει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της, συνεπώς και για το Opel Grandland. Θέλετε ένα σύγχρονο και ξεχωριστό καινούργιο αυτοκίνητο; Τώρα ξέρετε ποιο είναι αυτό και πώς θα το αποκτήσετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NewsAuto.gr (@newsauto)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Grandland PHEV
Επίσημο: Αυτό είναι το Opel Grandland GSe (+Video)
Opel Grandland: Ο οικογενειάρχης στα καλύτερα του