Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Mokka-e και για επαγγελματίες

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Opel Mokka-e και για επαγγελματίες

ΝΕΑ

Το Opel Mokka-e και για επαγγελματίες

ΝΕΑ

Το Opel Mokka-e το γνωρίζουμε ως ένα από τα πιο τα πιο ενδιαφέροντα αμιγώς ηλεκτροκίνητα επιβατικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Μπορεί να έχει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα;

Advertisement
Advertisement

Όταν η επιχειρηματική ευφυΐα προσπαθεί να βρει λύσεις, το αποτέλεσμα προκαλεί εντύπωση. Αυτό συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Mokka είναι η βάση για να μετατραπεί σε ένα όχημα που μπορεί να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες μεταφοράς.

Το μοντέλο με το οποίο η Opel παρουσίασε τη νέα εταιρική και σχεδιαστική ταυτότητά της μπορεί πλέον να μετατραπεί και σε ένα αυτοκίνητο που συμβάλλει στο σέρβις, στη μεταφορά εργαλείων ή αντικειμένων.

Αυτό μπορεί να χάρη σε μια πρακτική για την περίσταση δημιουργία τού συστήματος «Vario 3», μιας σύνθεσης πολυώροφων ραφιών από τους ανθρώπους της «Bott GmbH & Company KG», μιας γερμανικής εταιρείας η οποία εξειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα για επαγγελματικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη εκδοχή του, το Mokka διατηρεί τα εμπρός καθίσματα αλλά τα πίσω αφαιρούνται και στον χώρο που δημιουργείται, μαζί με αυτόν του πορτμπαγκάζ τοποθετείται μια πολυώροφη συρταριέρα η οποία έχει ράφια στα οποία ο επαγγελματίας έχει πρόσβαση τόσο από την πίσω πόρτα όσο και από τις δύο πίσω πλαϊνές. Το τμήμα που τοποθετείται στον χώρο αποσκευών αφαιρείται από αυτόν και μπορεί να μεταφερθεί από τον οδηγό.

Το σύστημα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο για να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και να μην αυξάνει το βάρος τού αυτοκινήτου. Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, η συρταριέρα δεν επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του οχήματος ούτε την παθητική ασφάλεια των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Opel: Ανταλλάσσει μεταχειρισμένο με καινούργιο αυτοκίνητο
Opel Corsa: Επετειακή έκδοση 40 Years
Opel: Ετοιμάζει Astra crossover;