Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος CEO για την Opel

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος CEO για την Opel

ΝΕΑ

Νέος CEO για την Opel

ΝΕΑ

Ανακατατάξεις στα υψηλότερα κλιμάκια της Opel. Αποχωρεί ο Michael Lohscheller, με το κενό να αναπληρώνεται από τον Uwe Hochgeschurtz.

Advertisement
Advertisement

Χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην Opel θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 ο Uwe Hochgeschurtz, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του CEO της Renault Γερμανίας, Αυστρίας & Ελβετίας. Ο Hochgeschurtz θα διαδεχθεί τον Michael Lohscheller που αποφάσισε να αναζητήσει νέες προκλήσεις εκτός Stellantis

Η συγκεκριμένη «ενίσχυση» της Opel πραγματοποιείται σε μία εποχή που η μοναδική γερμανική μάρκα του ομίλου Stellantis επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στην Κίνα, και εισέρχεται δυναμικά στην εποχή του εξηλεκτρισμού.

Ο Uwe Hochgeschurtz θα ενταχθεί στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Stellantis και θα αναφέρεται απευθείας στον CEO, Carlos Tavares.

Advertisement
Advertisement

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Michael για τις ισχυρές, βιώσιμες βάσεις που έθεσε μαζί με τους εργαζόμενους για την Opel. Αυτή η εντυπωσιακή ανάκαμψη προετοιμάζει το δρόμο για την προσεχή παγκόσμια εμπορική εξέλιξη της μάρκας. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Uwe θα κρατήσει γερά το τιμόνι της Opel σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της, έχοντας μία εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στην αγορά του αυτοκινήτου. Εύχομαι στον Michael το καλύτερο δυνατό για το επόμενο βήμα στην καριέρας του» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares.

Σημειωτέον ότι ο Uwe Hochgeschurtz ξεκίνησε την καριέρα του στη βιομηχανία αυτοκινήτου το 1990 από τη Ford, πριν προσχωρήσει στη VW το 2001 και στη συνέχεια στη Renault το 2004. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στη Γερμανία (Wuppertal & Cologne), στο Ηνωμένο Βασίλειο (Birmingham) και στο Παρίσι (Paris Dauphine).

Michael Lohscheller

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Stellantis: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό και… φθηνό
Πλήρως ηλεκτρική η Opel μέχρι το 2028 και με νέο Manta
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Opel Astra

 

Advertisement