Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο τρολάρισμα των Ουκρανών για τα χαμένα τανκς των Ρώσων

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο τρολάρισμα των Ουκρανών για τα χαμένα τανκς των Ρώσων

ΝΕΑ

Νέο τρολάρισμα των Ουκρανών για τα χαμένα τανκς των Ρώσων

ΝΕΑ

Αν κάτι φαίνεται να διαφοροποιεί τους Ουκρανούς από τους Ρώσους σε αυτόν τον πόλεμο, είναι η σκωπτική διάθεση των πρώτων και το αστείρευτο χιούμορ τους.

Advertisement
Advertisement

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει στο προσκήνιο μερικά νέα “όπλα” τα οποία κάποιες φορές είναι πιο σημαντικά και από τα κανόνια.

Ο λόγος για το τρολάρισμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι Ουκρανοί αποδεικνύονται ιδιαίτερα εφευρετικοί. Και με πολύ έξυπνες ιδέες.

Οι αρχές της χώρας λοιπόν συνεχίζουν το ανηλεές τρολάρισμα προς τον Πούτιν, βάζοντας την Εθνική Επιτροπή για την Προστασία από την Διαφθορά να δηλώνει ότι οι πολίτες που θα βρεθούν με ένα κατεστραμμένο ρωσικό τανκ στην κατοχή τους δεν είναι υποχρεωμένοι να το δηλώσουν σαν εισόδημα.

Advertisement
Advertisement

Με την ανακοίνωση αυτοί, οι Ουκρανοί θέλουν να αναδείξουν τις μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες απώλειες που έχουν μέχρι στιγμής οι Ρώσοι, ιδίως στα τανκς και τα θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Το μήνυμα λέει τα εξής: “Έχετε στην κατοχή σας ένα ρωσικό τανκ ή θωρακισμένο όχημα και ανησυχείτε πως να το δηλώσετε; Μείνετε ήσυχοι και συνεχίστε να αμύνεστε για την Πατρίδα. Δεν είναι απαραίτητο να δηλώσετε ένα ρωσικό τανκ και άλλο εξοπλισμό, καθώς ο εξοπλισμός αυτών των σκ@τ@ν δεν αξίζουν πάνω από 100 μισθούς (ή περίπου 7,5 χιλιάδες ευρώ).

Το NAPC προσθέτει ότι “τα τρόπαια μαχής” δεν χρειάζεται να δηλωθούν καθώς δεν αποτελούν κάποιο είδος συναλλαγής, αλλά αποκτήθηκαν λόγω της επιθετικότητας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας. Μάλιστα το NAPC κάνει ένα βήμα ακόμα, λέγοντας ότι ο εξοπλισμός των Ρώσων είναι συνήθως χαμηλής ποιότητας και κατεστραμμένος, οπότε είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η αξία του.

Advertisement

Οι Ουκρανοί βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους να τρολάρουν τους Ρώσους, όπως τα μηνύματα στους φορτιστές στην Αγία Πετρούπολη ή τα πικάντικα γραμματόσημα που εξέδωσαν απεικονίζοντας τον πρόεδρο Πούτιν σε καθόλου κολακευτικές σκηνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες αυξήσεις σοκ στις τιμές φέρνει η κρίση στην Ουκρανία!
Έλλειψη καλωδίων λόγω Ουκρανίας – Διακοπές στην παραγωγή
Η κρίση στην Ουκρανία «μείωσε» ήδη κατά 400.000 τις ετήσιες πωλήσεις!

Advertisement