Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota HiLux GR Sport

Ελλάδα 15:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota HiLux GR Sport

ΝΕΑ

Νέο Toyota HiLux GR Sport

ΝΕΑ

Το Toyota HiLux GR Sport αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία, χωρίς να έχει διαφορά στην απόδοση αλλά με ένα νέο πακέτο οπτικών αναβαθμίσεων.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα του Toyota HiLux μεγάλωσε στην Ιαπωνική αγορά με την εισαγωγή της νέας έκδοσης GR Sport που αφορά την εμφάνιση του μοντέλου.

Η ιαπωνική παραλλαγή HiLux GR Sport ακολουθεί το Hilux Revo GR Sport που παρουσιάστηκε στην Ταϊλάνδη πριν λίγους μήνες. Παρά το όνομα, η έκδοση αυτή δεν έχει «ενισχυμένες» επιδόσεις με τις «ευλογίες» της Gazoo Racing όπως συμβαίνει στις Supra και το GR Yaris. Οι αναβαθμίσεις είναι κυρίως οπτικού χαρακτήρα και βοηθούν το pickup να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Τα τόξα των τροχών έχουν αυξήσει το πλάτος κατά 45 χιλιοστά, ενώ πλέον είναι βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου. Για τη συγκεκριμένη έκδοση, η Toyota έχει εφοδιάσει το Hilux με μια μοναδική εμπρός όψη, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η μαύρη μάσκα με τα μεγαλύτερα γράμματα. Επιπρόσθετα, οι ζάντες είναι 18 ιντσών με μαύρο φινίρισμα και οι μπροστινές αφήνουν σε κοινή θέα τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Advertisement
Advertisement

Η σπορ έκδοση του HiLux έχει επίσης κάποιες πινελιές στην καμπίνα που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η ταπετσαρία των καθισμάτων είναι από συνθετικό δέρμα και υπάρχουν λογότυπα GR στα προσκέφαλα, όπως και στο τιμόνι. Τα πεντάλ είναι αλουμινένια, ενώ μεταλλικά είναι τόσο τα paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων όσο και το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα.

Το Toyota HiLux GR Sport στην Ιαπωνία εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 2,4 λίτρων με απόδοση 150 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής τα 400 Nm. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ σημειώνεται από την Toyota πως παρά το ότι δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή στον κινητήρα, το HiLux GR Sport έχει μια μοναδική ρύθμιση ανάρτησης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόκριση στο τιμόνι.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τι συμβαίνει μέσα σε έναν κινητήρα Toyota Prius με 500.000 χιλιόμετρα (+video)
Tο νέο Toyota Hilux θα έχει αέρα Land Cruiser
Μια Toyota Supra «αφιέρωμα» στον Paul Walker

 

 

Advertisement