Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Toyota Supra «αφιέρωμα» στον Paul Walker

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Toyota Supra «αφιέρωμα» στον Paul Walker

ΝΕΑ

Μια Toyota Supra «αφιέρωμα» στον Paul Walker

ΝΕΑ

Η Tom’s Racing ετοίμασε μια ειδική έκδοση της Toyota GR Supra, ως φόρο τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό Paul Walker που ήταν δηλωμένος θαυμαστής της A80.

Advertisement
Advertisement

Η Tom’s Racing και το ιαπωνικό περιοδικό Safari ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν μια ειδική έκδοση της Toyota Supra για τον ηθοποιό Paul Walker.

Ο Walker ήταν μεγάλος θαυμαστής του A80 Supra και είχε στην κατοχή του αρκετές συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής. Με αυτή ως γνώμονα, η Tom’s Racing και το περιοδικό Safari αποφάσισαν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν μια A90 Supra, βαμμένη σε λευκό ματ χρώμα. Η έκδοση αυτή είναι εξοπλισμένη με μια «διακριτική» πίσω αεροτομή εμπνευσμένη από την αντίστοιχη της A80 Supra.

Advertisement
Advertisement

Οι τροχοί είναι της BBS, με διάμετρο 20 ιντσών και αποτελούν παραπομπή στη λευκή Supra που οδηγούσε ο Walker, ως Brian O’Connor, στις τελευταίες σκηνές του Furious 7- αυτοκίνητο το οποίο άνηκε στον ηθοποιό και είχε τους ίδιους τροχούς. Ο βελτιωτικός οίκος, έχει κάνει επίσης και κάποιες επεμβάσεις στην απόδοση του αυτοκινήτου, με την ισχύ να έχει φτάσει τους 420 ίππους.

Η Tom’s Racing σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις τρία παραδείγματα αυτής της ειδικής Supra με τιμή 100.000 ευρώ για το κάθε ένα. Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος μπορούν να κατατίθενται έως τις 31 Οκτωβρίου και όπως ανέφερε η Tom’s Racing, εάν υπάρχουν περισσότερες από τρεις, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να οριστεί ποιος θα αγοράσει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Supra A80 και βρεγμένη άσφαλτος, σημαίνει εύκολο τετακέ (+video)
H Wald προτείνει την πιο ακραία εμφάνιση για Supra
Toyota: Ετοιμάζει plug-in υβριδικό Prius που θα «καίει» υδρογόνο;

Advertisement

 

 

 

Advertisement