Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο νέο Toyota Hilux θα έχει αέρα Land Cruiser

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο νέο Toyota Hilux θα έχει αέρα Land Cruiser

ΝΕΑ

Tο νέο Toyota Hilux θα έχει αέρα Land Cruiser

ΝΕΑ

To Hilux είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της Toyota και θεωρείται τέρας αντοχής και αξιοπιστίας.

Advertisement
Advertisement

To Hilux, που αισίως έχει κλείσει 53 χρόνια ζωής, είναι μια πολύ γνωστή και οικεία παρουσία στους ελληνικούς δρόμους και μάλιστα σε αρκετές γενιές του, καθώς η φήμη που το συνοδεύει το θέλει ιδιαίτερα ανθεκτικό. Από την κακομεταχείριση μέχρι την υπερφόρτωση.

Η όγδοη γενιά του, που θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές κυρίως από πλευράς εμφάνισης, θα μείνει στις επάλξεις μέχρι και το 2024, συμπληρώνοντας τότε σχεδόν μια δεκαετία.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη θα βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA-F που θα είναι τύπου σκάλας για χάρη της αξιοπιστίας, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υιοθέτηση αισθητικών στοιχείων και κυρίως της μάσκας του καινούργιου Land Cruiser που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Μια ρεαλιστική προσέγγιση του νέου look του Hilux μας δίνουν οι ψηφιακές απεικονίσεις του ταλαντούχου Kleber Silva. Αν επιβεβαιωθούν θα πρέπει να κάνουμε λόγο για ένα σημαντικά αναβαθμισμένο pick-up. Κάτι που θα ισχύει και για το εσωτερικό του. Μάλιστα η προσέγγιση του Silva με την ελεύθερη οθόνη του συστήματος infotainment κινείται σαφώς σε επιβατικά επίπεδα.

Advertisement

Άλλωστε σε πολλές αγορές, τα «αγροτικά» και ειδικά τα διπλοκάμπινα, έχουν έντονο το χαρακτήρα των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και αυτό μεταφράζεται σε κάποιο βαθμό και σε ένα πιο πολυτελές εσωτερικό.

Οι εκδόσεις που θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ευρώπη γενικά και τη χώρα μας ειδικά θα είναι οι τετρακύλινδρες με τον diesel των 2.400 κυβικών. Με τη φόρα πάντως που έχει πάρει η Toyota ένα GR Hilux δεν θα μας εκπλήξει. Ούτε ένα με υβριδική υποβοήθηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Toyota Hilux σε «ελεύθερη πτώση» (+video)
Στην ελληνική αγορά το Toyota Hilux των 204 ίππων (τιμές)
Νέο Toyota Aygo: Έρχεται στο τέλος του έτους