Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέο teaser για το VW ID.4

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser για το VW ID.4

Mobility

Νέο teaser για το VW ID.4

Mobility

Η Volkswagen Αμερικής έβγαλε στον αέρα μια teaser καμπάνια για το νέο ID.4 δίνοντας μια πρώτη γεύση για τις γραμμές και τις αναλογίες του ηλεκτρικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Με μία σειρά γραφικών απεικονίσεων με αρκετά καλλιτεχνικό αλλά και φουτουριστικό ύφος η Volkswagen Αμερικής στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στο νέο ID.4, το ηλεκτρικό SUV που θα είναι και το πρώτο μοντέλο της οικογένειας ID που θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πρόκειται φυσικά για ένα μοντέλο σταθμό που σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο της VW στις ΗΠΑ και την ευρύτερη αμερικάνικη ήπειρο με το ID.4 να δηλώνεται σε αυτό το teaser ως «βασικό στοιχείο της παγκόσμιας στρατηγικής για τη δημιουργία εκατομμυρίων ηλεκτρικών οχημάτων που θα βοηθήσουν στη μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή». Πάντως το teaser δεν συνοδεύεται και από κάποια πληροφόρηση σχετικά με την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας του ID.4 αναφέροντας απλά πως αυτό θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο με το δεδομένο πως η Skoda σκοπεύει να αποκαλύψει το μηχανικά δίδυμο Enyaq iV την 1η Σεπτεμβρίου μας κάνει να πιστεύουμε πως το ID.4 θα ακολουθήσει πολύ σύντομα.

volkswagen id.4

Advertisement
Advertisement

Το ID.4 βασίζεται φυσικά στην ευέλικτη πλατφόρμα MEB που έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα ενώ ως SUV αναμένεται να έχει και τετρακίνητη έκδοση η οποία θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες και απόδοση που θα ξεπερνά τους 300 ίππους ενώ η αυτονομία θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα στο κύκλο WLTP.

volkswagen id.4

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Χιλιάδες νέους πελάτες φέρνει το ID.3 στη VW

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Van που όλοι χρειαζόμαστε (+video)

Advertisement

Με 330 άλογα το νέο Volkswagen Golf R