Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 330 άλογα το νέο Volkswagen Golf R

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 330 άλογα το νέο Volkswagen Golf R

ΝΕΑ

Με 330 άλογα το νέο Volkswagen Golf R

ΝΕΑ

Η γκάμα του νέου VW Golf μεγαλώνει και το νέο R (το ταχύτερο της σειράς) δοκιμάζεται στο δρόμο χωρίς καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Στην σελίδα του στο Instagram ο φωτογράφος Wilco Blok δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες (και λεπτομέρειες) του νέου Golf R.

Στις εικόνες διακρίνεται το super sport hatchback θα έχει ένα μεγαλύτερο σπόιλερ, με τους αεραγωγούς να είναι μεγαλύτεροι. Τα υπόλοιπα σχεδιαστικά στοιχεία είναι όμοια με του απλού Golf. Διακρίνονται επίσης τα ασημένια καπάκια στους καθρέφτες και οι ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων. Πίσω τους υπάρχει το σύστημα πέδησης με αεριζόμενους δίσκους και μπλε δαγκάνες με το σήμα R. Το μοντέλο διαθέτει επίσης έναν πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα, διαχύτη και ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερα τελικά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το σπορ τιμόνι έχει (πίσω του) μεγάλα paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων ενώ είναι διακοσμημένο με μπλε ραφή, μπλε κεντρική ακτίνα και το κουμπί R που πιθανότατα «βάζει» το hot hatch σε μια ειδική λειτουργία απόδοσης. Φυσικά ο πίνακας/οθόνη οργάνων ελέγχου είναι ψηφιακός και τα καθίσματα τα sport bucket «R». Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τον κινητήρα του νέου μοντέλου, αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2.0 λίτρων που παράγει περίπου 330 ίππους. Το κιβώτιο θα είναι διπλού συμπλέκτη και θα υπάρχει τετρακίνηση.

Η Volkswagen δοκιμάζει το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ εδώ και αρκετούς μήνες, οπότε το ντεμπούτο του είναι πιθανότατα πολύ κοντά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το VW Golf R αποκαλύπτεται

Το νέο Volkswagen Golf R πιο δυνατό από ποτέ

Το νέο Volkswagen Golf R θα παραμείνει “καθαρόαιμο”