Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Van που όλοι χρειαζόμαστε (+video)

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Van που όλοι χρειαζόμαστε (+video)

Mobility

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Van που όλοι χρειαζόμαστε (+video)

Mobility

Ο Γερμανός κατασκευαστής EV Electric Brands είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη κατασκευή προσιτών ηλεκτρικών φορτηγών και λεωφορείων στην ευρωπαϊκή αγορά και παρουσιάζει μία νέα πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Ονομάζεται eBussy είναι van και το διαμορφώνετε όπως εσείς θέλετε

Το eBussy είναι ένα χαριτωμένο μικρό φορτηγό που μοιάζει με το Honda e και με παλιό… Volkswagen Camper Van. Αυτό που κάνει αυτό το μικρό φορτηγό ακόμα πιο cool είναι το γεγονός ότι το διαμορφώνετε ανάλογα με το δικό σας γούστο και ανάγκες.

Διατίθεται σε εννέα διαφορετικές εκδόσεις που περιλαμβάνουν από κλειστό φορτηγό με διπλή ή μονή καμπίνα και επίπεδη καρότσα. Λατρεύουμε επίσης την παραλλαγή camper van, όπως επίσης και αυτήν με ανοιχτή καρότσα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρία, το eBussy «μπορεί να μετατραπεί σε off-roader, box body, station wagon, pickup ή panel van και camping bus σε λίγα απλά βήματα». Το eBussy δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά είναι και πολύ λειτουργικό. Έχει μπαταρία 10kWh που προσφέρει αυτονομία έως 200 χλμ με μία μόνο φόρτιση, αλλά προσφέρεται επίσης και με μπαταρία 30 kWh, η οποία αντέχει ως τα 600 χλμ.

Advertisement

Αν θέλετε μπορείτε να παραγγείλετε το eBussy για κίνηση εκτός δρόμου και μόνιμο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης. Η ισχύς του μονού ηλεκτροκινητήρα είναι μόνο 20 ίπποι, αλλά η ροπή είναι τεράστια στα… 1000 nm. Το βάρος του χωρίς μπαταρίες, και υπερκατασκευή είναι μόνο μεταξύ 992 κιλά και 1.322 κιλά και μπορεί να μεταφέρει φορτία έως 2.200 κιλά. Το eBussy θα είναι προσιτό, με το βασικό μοντέλο να κοστίζει μόνο 15.800 ευρώ. Οι τιμές θα ποικίλλουν ανάλογα με το στυλ του αμαξώματος με το τροχόσπιτο offroad να είναι μία από τις πιο ακριβές εκδόσεις στα 28.800 ευρώ.

 

Advertisement