Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και η Bugatti αλλάζει λογότυπο. Και ταυτότητα

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και η Bugatti αλλάζει λογότυπο. Και ταυτότητα

ΝΕΑ

Και η Bugatti αλλάζει λογότυπο. Και ταυτότητα

ΝΕΑ

Η Bugatti ανανεώνεται στο πλαίσιο της νέας εποχής που ορίζει η ηλεκτροκίνηση, αλλάζοντας εταιρική ταυτότητα και εμπορικό σήμα.

Advertisement
Advertisement

Από το 1909 (που ο Ettore Bugatti ίδρυσε την εταιρεία η οποία φέρει το όνομά του) μέχρι σήμερα, η Bugatti παραμένει στην κορωνίδα της παγκόσμιας Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ανέκαθεν ήταν συνώνυμο οχημάτων κορυφαίου συνδυασμού επιδόσεων και ποιότητας κατασκευής και αυτό φρόντισαν να συνεχίσουν και οι Γερμανοί οι οποίοι την κατέχουν από το 1998.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης -και υπό το πρίσμα των αναγκαστικών αλλαγών που αυτή επιφέρει και εντός του Ομίλου Volkswagen-, η Bugatti πρέπει να αναπροσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Σε αυτό το κλίμα θα επανεξεταστούν οι εμπορικές συμμαχίες που έχει η Bugatti με άλλες εταιρείες που παράγουν ποιοτικά προϊόντα εκτός της αυτοκινητοβιομηχανίας και στις οποίες επιλέγει να τοποθετεί το εμπορικό σήμα της.

Advertisement

Σε αυτές περιλαμβάνονται προϊόντα όπως ρολόγια, σαμπάνια, τραπέζια μπιλιάρδου ή ρούχα. Τα στελέχη της Bugatti θέλουν να δώσουν μια πιο σύγχρονη εικόνα σε αυτές τις συνεργασίες αλλά κυρίως να αναμορφώσουν την εικόνα της εταιρείας, η οποία πλέον θα πρέπει να θεωρείται υπερπολυτελής μάρκα.

Εκτός αυτών, η Bugatti εμφάνισε και ένα νέο εταιρικό λογότυπο το οποίο όμως δεν θα τοποθετείται στα νέα μοντέλα της, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, τα στελέχη της εταιρείας δεν αποκλείουν να χρησιμοποιηθούν τα χρώματα που έχουν εφαρμοστεί στο καινούργιο για όσους πελάτες της το επιθυμούν, προαιρετικά.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα είναι ήδη γνωστά, η Bugatti πρόκειται να μετατραπεί σε μια αυτοκινητοβιομηχανία η οποία θα κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στο μέλλον. Η συνύπαρξή της το ίδιο εταιρικό σχήμα με τη Rimac ήταν το αρχικό στάδιο αυτής της διαδικασίας η οποία θα μεταβάλλει το ως τώρα μοτίβο κατασκευής των μοντέλων αλλά όχι τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την ίδια και τα δημιουργήματά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπάλληλος τράκαρε τη Bugatti Veyron του
Δείτε και ακούστε τη Bugatti Bolide με τους 1.850 ίππους (+video)
Απίστευτο: Πωλείται στο… διαδίκτυο μία Bugatti Chiron Pur Sport

Advertisement