Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τραπέζι μπιλιάρδου από τη Bugatti- με πόσο;; (+video)

Ελλάδα 22:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τραπέζι μπιλιάρδου από τη Bugatti- με πόσο;; (+video)

ΝΕΑ

Τραπέζι μπιλιάρδου από τη Bugatti- με πόσο;; (+video)

ΝΕΑ

Το τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti μπορεί να είναι κάπως ακριβό αλλά έχει τεχνολογία που το καθιστά ικανό για χρήση ακόμα και αν βρεθεί εν πλω, μέσα σε (μεγάλο) σκάφος αναψυχής.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti μπορεί να φημίζεται για τα supercars της αλλά αυτό δεν σημαίνει πως φτιάχνει μόνο αυτοκίνητα.

Η τελευταία πρόταση της Bugatti θα συγκινήσει τους λάτρεις του μπιλιάρδου, μια και είναι ένα super hi tech τραπέζι, με κορυφαία υλικά για την κατασκευή του αλλά και με την απόλυτη τεχνολογία που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για να απολαύσει μια παρτίδα. Η φιλοσοφία της υπέρβασης των ορίων χωρίς να περιορίζεται από το κόστος κατασκευής, είναι αυτή που διέπει όλες τις δημιουργίες της Bugatti, οπότε και στην προκειμένη περίπτωση, το ότι το τραπέζι αυτό έχει μέχρι και γυροσκοπικό μηχανισμό που το κρατάει επίπεδο ακόμα και μέσα σε σκάφος θαλάσσης, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για το κόστος του τραπεζιού, που προφανώς με όλα τα παρελκόμενα (σφραγισμένες στέκες, μπάλες, βάσεις φωτισμού, κλ.π.) φτάνει τις 250.000 ευρώ. Τα πάντα στο σετ, είναι διακοσμημένα με ανθρακονήματα, αλουμίνιο και δέρμα, ενώ κάθε επιφάνεια που αγγίζουν οι μπάλες καλύπτεται με ένα συνθετικό ύφασμα που μοιάζει με μαυρισμένο δέρμα. Όλα τα παραπάνω, μαζί με το σύστημα φωτισμού μέσα κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού, είναι αυτό που θα ήθελε να έχει κάθε παθιασμένος με το μπιλιάρδο- αλλά πιθανότατα δεν μπορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Πωλείται στο… διαδίκτυο μία Bugatti Chiron Pur Sport
Δείτε και ακούστε τη Bugatti Bolide με τους 1.850 ίππους (+video)
Δείτε τη δυναμομέτρηση μίας Bugatti Chiron! (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement