Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Rimac προαναγγέλει νέες Bugatti

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Rimac προαναγγέλει νέες Bugatti

Mobility

Η Rimac προαναγγέλει νέες Bugatti

Mobility

Η συνεργασία της Rimac με τη Bugatti, θα επιτρέψει στη Γαλλική εταιρεία να επεκτείνει τη γκάμα της και με νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Ο Mate Rimac, Διευθύνων Σύμβουλος της νεοσυσταθείσας Bugatti Rimac, λέει πως για τη Bugatti η συνεργασία αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να «ανθίσει».

Με τη συνεργασία της Porsche στα τεχνικά θέματα, η Bugatti Rimac είναι η «χρυσή» ευκαιρία για τη Bugatti να έχει περισσότερα αυτοκίνητα στη γκάμα της και να φέρει περισσότερους πελάτες στο κατώφλι της. Αυτό υποστηρίζει ο Mate Rimac που έχει αναλάβει χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου στην εταιρεία και η βασική του αποστολή είναι να υπάρχει καλύτερος έλεγχος στο κόστος εξέλιξης κάθε νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Υπό αυτό το πρίσμα, θα πρέπει να περιμένουμε νέες προτάσεις από τη Bugatti, που έχοντας πολύ από την τεχνογνωσία της Rimac σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη αυτοκινήτων από «λευκό χαρτί», σίγουρα θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα νέα να μας δείξει στο μέλλον.

«Η συνεργασία μας θα αποδειχτεί επωφελείς για όλους μας. Η υπέροχη αυτή εταιρεία (Bugatti) με τα 113 χρόνια ιστορίας θα συνεχίσει να συναρπάζει με τις προτάσεις της και θα επεκταθεί, προσφέροντας πολλά νέα και συναρπαστικά προϊόντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mate Rimac.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μισό δις για επενδύσεις στα «χέρια» της Rimac!
Τραπέζι μπιλιάρδου από τη Bugatti- με πόσο;; (+video)
Porsche Carrera RS 2.7: 50 χρόνια ταχύτητας (+video)

 

Advertisement