Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια μοναδική Bugatti Chiron ζωγραφισμένη στο… χέρι

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια μοναδική Bugatti Chiron ζωγραφισμένη στο… χέρι

ΝΕΑ

Μια μοναδική Bugatti Chiron ζωγραφισμένη στο… χέρι

ΝΕΑ

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει με… σάρκα και οστά την εντυπωσιακή Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

Για να είμαστε όμως πιο συγκεκριμένοι, ο αριθμός των παρευρισκόμενων θα είναι πολύ περιορισμένος μιας και αφορά μια ειδική εκδήλωση υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό.

Είναι η πιο αποκλειστική έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο και σε αυτή θα παρευρεθεί η ξεχωριστή Chiron.

Η εμφάνιση αυτή του μοντέλου θα δώσει μια καλή ώθηση στους ενδιαφερόμενους να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα της Bugatti στη νέα αντιπροσωπεία που άνοιξε πρόσφατα στο Μονακό.

Advertisement
Advertisement

Επιστρέφοντας πάλι στο ξεχωριστό μοντέλο, όχι μόνο φέρει το όνομα ενός επιτυχημένου οδηγού αγώνων (Louis Chiron) στις αρχές του 20ού αιώνα, αλλά ταυτόχρονα είναι εμπνευσμένο και από τα κατορθώματα του οδηγού (Chiron Pur Sport Grand Prix). Η εμφάνιση της μοναδικής Chiron προέρχεται από τη Bugatti Type 51, η οποία κέρδισε το 1931 στο Μονακό, καθιστώντας τον μοναδικό Mονεγάσκο οδηγό που έχει κερδίσει ποτέ τον θρυλικό αγώνα.

Advertisement

Μάλιστα, η Chiron διαθέτει λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, όπως ο αριθμός 32, ο οποίος υπήρχε και στο μονοθέσιο του Louis, όταν κέρδισε το γαλλικό Grand Prix το 1931. Αναφορικά με το σχέδιο EB στα φτερά του αμαξώματος και η ασημένια επιγραφή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ζωγραφισμένα και αυτά στο χέρι ως μέρος του Bugatti Sur Mesure προγράμματος, που επιτρέπει στους αγοραστές να εξατομικεύσουν το απόκτημά τους.

Advertisement

Μαζί με τη Chiron Pur Sport Grand Prix, η Bugatti του Μονακό θα παρουσιάσει και τη μοναδική έκδοση Chiron Sport 110 Ans BUGATTI, καθώς και μια Veyron Grand Sport του 2010.

Τα παραπάνω υπεραυτοκίνητα θα εκτίθενται κατά τη διάρκεια της έκθεσης Top Marques Monaco, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Πωλείται στο… διαδίκτυο μία Bugatti Chiron Pur Sport
Δείτε τη δυναμομέτρηση μίας Bugatti Chiron! (+video)
Απίστευτο! Η Bugatti ανακαλεί μια Chiron για μία… βίδα

Advertisement