Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάτι καλό ετοιμάζει η Volkswagen (+video)

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάτι καλό ετοιμάζει η Volkswagen (+video)

ΝΕΑ

Κάτι καλό ετοιμάζει η Volkswagen (+video)

ΝΕΑ

Δύο teaser, όλο νόημα, από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αναζωπυρώνουν τις φήμες…

Advertisement
Advertisement

Αυτό μένει να φανεί, αλλά η Volkswagen επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει ένα βίντεο με ένα λευκό κουνέλι.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από ένα μήνυμα που έλεγε: «Σε όλους αρέσουν οι γάτες. Μας αρέσουν κι εμάς. Αλλά σήμερα, θέλουμε να τιμήσουμε το κουνέλι, για καλό λόγο».

Rabbit, στις ΗΠΑ, είναι το όνομα του εμβληματικού, για όλο τον υπόλοιπο κόσμο Golf! Συνεπώς, ο καλός λόγος, δεν αποκλείεται να είναι κάποια ειδική σπορ έκδοση του διαχρονικού best seller.

Με μια ακόμα ανάρτηση, η Volkswagen είπε ότι ήταν «στο γκαράζ και δουλεύουν σε ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα». Η εταιρεία ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα και μια αντίστροφη μέτρηση υποδηλώνει ότι το μυστηριώδες όχημα θα παρουσιαστεί σε έξι ημέρες. Στις 3 Σεπτεμβρίου, δηλαδή ακριβώς μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του αρχικού teaser.

Advertisement

Η Volkswagen παραμένει φειδωλή, αλλά υπάρχει ένα ιστορικό, που μας βάζει σε υποψίες. Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, οι φωτογράφοι «κατάσκοποι» συνέλαβαν ένα πιο καυτό Golf R να υποβάλλεται σε δοκιμές, το περασμένο φθινόπωρο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Volkswagen έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το GTI 380 έρχεται για το 2024.

Ενώ, λοιπόν, μια ειδική έκδοση φαίνεται ως η πιο πιθανή υποψήφια, η Volkswagen βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ανανεωμένο Golf.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είναι το Renault Kardian; Πότε θα το δούμε;
Πρόβλημα παραγωγής στην Toyota
Συγκριτική δοκιμή: BMW iX1 xDrive30 vs Ford Mustang Mach-E AWD ER