Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι είναι το Renault Kardian; Πότε θα το δούμε;

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι είναι το Renault Kardian; Πότε θα το δούμε;

ΝΕΑ

Τι είναι το Renault Kardian; Πότε θα το δούμε;

ΝΕΑ

Το στρατηγικό επιχειρηματικό πρόγραμμα «Renaulution» δεν αφορά μόνο στα ευρωπαϊκά μοντέλα της Renault αλλά και σε αυτά που απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά.

Advertisement
Advertisement

Στη Renault, βλέπουν τα πρώτα δείγματα της νέας κατασκευαστικής πολιτικής που έχουν επιλέξει να εφαρμόσουν από τις αρχές του 2021.

Τα καινούργια μοντέλα της για την Ευρώπη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ήδη στους δρόμους των χωρών της, είτε διαθέτουν θερμικό κινητήρα είτε είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα.

Βεβαίως, η Renault έχει εμπορική αντιπροσώπευση τόσο στην Ασία όσο και στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Συνεπώς, χρειάζεται να φροντίζει και για τα νέα μοντέλα της και αυτές τις περιοχές του πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε την ονομασία του καινούργιου μοντέλου της το οποίο αρχικά θα διατίθεται στη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για το Kardian, ένα crossover της supermini κατηγορίας, ένα «SUV πόλης», όπως το προσδιορίζουν τα στελέχη της.

Όπως δήλωσαν, το όνομά του ακολουθεί την πρακτική ονοματοδοσίας που έχει επιλέξει να εφαρμόζει η Renault στα νέα αυτοκίνητά της για την παγκόσμια αγορά.

Έτσι και αυτό ξεκινά με το γράμμα κάππα, συνεχίζοντας την παράδοση των Koleos (2008), Kadjar (2015), Kwid (2015), Kaptur (2016) και πρόσφατα του Kiger (2021).

Advertisement

Όπως δήλωσε η Σύλβια Ντος Σάντος (φωτογραφία), επικεφαλής του Τμήματος Ονοματοδοσίας των νέων μοντέλων της Renault, η ονομασία «Kardian» επιλέχθηκε επειδή είναι εύηχη και ενέχει συμβολισμούς.

Advertisement

Συγκεκριμένα, εξήγησε: «Το καινούργιο Renault Kadrian είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο μας και αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα Renaulution σε παγκόσμιο επίπεδο.

»Το προφέρουμε όπως οι Γάλλοι, επειδή η Renault είναι μια γαλλική εταιρεία και του δίνουμε έναν γαλλικό αέρα. Η ονομασία του παραπέμπει στην (αγγλική) λέξη “guardian” η οποία συμβολίζει την προστασία και τη δύναμη.

»Το ενδιαφέρον με το Renault Kardian είναι ο τρόπος που αντιπροσωπεύει την ευελιξία με δυναμικό τρόπο. Σε κάνει να σκέφτεσαι την καρδιά, τον αθλητισμό, την ορμή και την αδρεναλίνη», κατέληξε η Ντος Σάντος.

Renault Kiger (2021).

Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, το Kardian, θα παρουσιαστεί επίσημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία) στις 25 Οκτωβρίου. Με αυτό, η Renault θα εγκαινιάσει και τη νέα πολιτική της αναφορικά με τα καινούργια μοντέλα της τόσο για την εκεί αγορά όσο και για τις υπόλοιπες, πέραν της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του νέου Renault Clio
To νέο Renault Scenic περνά σε άλλη διάσταση
Podcast: Η Renault, η Dacia και οι άλλοι