Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόβλημα παραγωγής στην Toyota

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόβλημα παραγωγής στην Toyota

ΝΕΑ

Πρόβλημα παραγωγής στην Toyota

ΝΕΑ

Όπως ανακοινώθηκε, η Toyota αντιμετώπισε πρόβλημα με την παραγωγική διαδικασία σε 12 εργοστάσιά της στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Toyota, η εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα στην κατασκευή καινούργιων αυτοκινήτων της σε εργοστάσιά της στην Ιαπωνία, εξαιτίας δυσλειτουργίας στα ηλεκτρονικά συστήματα στις γραμμές παράγωγής της.

Συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να διακόψει τη διαδικασία σε δώδεκα εργοστάσιά της για κάποιες ώρες μέχρι να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος.

Εκπρόσωπος της Toyota, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, διέψευσε το γεγονός ότι η ιαπωνική εταιρεία έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και δήλωσε ότι -προς το παρόν- δεν είναι σε θέση να πει πόσο ήταν το κόστος με το οποίο επιβαρύνθηκε η Toyota εξαιτίας του προβλήματος.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Reuters, ο τυπικός ημερήσιος αριθμός αυτοκινήτων που κατασκιάζει η εταιρεία στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου φτάνει τις 13.500 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Daihatsu και Hino οι οποίες ανήκουν στην Toyota.

To συγκεκριμένο συμβάν εκτός από την παραγωγή αυτοκινήτων επηρέασε και τον ρυθμό τροφοδοσίας των μερών από τους προμηθευτές.

Αν και δεν σχετίζονται οι δύο περιπτώσεις, θυμίζουμε ότι εχτές (Δευτέρα, 28 Αυγούστου) το Διεθνές αεροδρόμιο του Χίθροου (Λονδίνο) -ένα από τα κυριότερα στην Ευρώπη- έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στο πρόγραμμα πραγματοποίησης των πτήσεων προς και από αυτό.

Advertisement

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αντίστοιχο πρόβλημα σε πολλές χώρες, με αντίστοιχες πολύωρες καθυστερήσεις σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο και όχι μόνον αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Φωνητικές εντολές μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Toyota: Χειροκίνητα κιβώτια στην επόμενη γενιά ηλεκτρικών
Πως σας φαίνεται ένα baby Toyota Land Cruiser; (+video)

Advertisement