Fleet Cars

Κάλαντα με ηλεκτρικό Vivaro στο Λονδίνο

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάλαντα με ηλεκτρικό Vivaro στο Λονδίνο

Fleet Cars

Κάλαντα με ηλεκτρικό Vivaro στο Λονδίνο

Fleet Cars

Η πρώτη υπηρεσία «Carol Service» του φτάνει στους δρόμους του Λονδίνου για τις εορταστικές αυτές ημέρες, μέσα από ένα ηλεκτρικό Vauxhall Vivaro-e.

Advertisement
Advertisement

Η περίοδος με τον COVID-19 είναι περίεργη σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Vauxhall πρωτοτυπεί, στέλνοντας για κάλαντα το ηλεκτρικό της Vivaro.

Οι αγοραστές στο West End του Λονδίνου δέχτηκαν εορταστικές εκδηλώσεις με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού λόγω Covid. Σε αυτό το κλίμα, από το πίσω μέρος ενός ηλεκτρικού Vauxhall Vivaro-e, για να βοηθήσουν στη διάδοση της πληροφορίας ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ευπρόσδεκτα στα κέντρα της πόλης, ακούστηκαν όλα τα κάλαντα της περιόδου μαζί με τις υπόλοιπες εορταστικές μελωδίες

Advertisement
Advertisement

Τα “Electroremix των κλασικών, όπως το “Silent Night” και το “Fairytale of New York” δημιουργήθηκαν αφού οι Βρετανοί τα ψήφισαν ως τα αγαπημένα τους Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η κοινωνικά απομακρυσμένη “συναυλία” σχεδιάστηκε πρωτίστως για να μεταδώσει λίγη χαρά αντί των παραδοσιακών εορτασμών, όπως τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι σε σπίτια και εργασιακούς χώρους, τα οποία έχουν απαγορευτεί λόγω της πανδημίας. Η Kate Oyler, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνιών της Vauxhall Motors σχολίασε: «Με όλους τους περιορισμούς που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος, βασιστήκαμε σε ανθρώπους όπως ο SUAT που έκανε τα remix των χριστουγεννιάτικων μελωδιών για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Στη Βρετανία τα παιδιά μαθαίνουν να οδηγούν από 10 χρονών

Αγγλία: Ζητά από τα εργοστάσια αυτοκινήτων να κατασκευάσουν αναπνευστήρες

Advertisement

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka