Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

ΝΕΑ

Μέσα στο 2021 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το νέο Mokka, με τεχνολογία από τον Όμιλο PSA για την Opel που θα εισέλθει στην ηλεκτρική νέα εποχή με ένα ακόμα ενδιαφέρον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, δείχνουν το Opel Mokka της επόμενης ημέρας, με πολλά στοιχεία από την αποκλειστικότητα του Newsauto. Αυτό που μένει να δούμε στην πράξη, όταν το μοντέλο περάσει στα τελικά στάδια της εξέλιξης και το καμουφλάζ ελαττωθεί, θα είναι κατά πόσο θα έχει επιρροές και σε επίπεδο αισθητικής από τη μητρική πλέον PSA.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε στη Σουηδία να κάνει δοκιμές σε περιβάλλον με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την πλατφόρμα της PSA, EMP1. Την ίδια δηλαδή, που χρησιμοποιούν τα Corsa (F), Peugeot 208 και το DS3 Crossback. Με το νέο Mokka, η Opel θα προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση για όσους θέλουν κάτι από την κατηγορία των premium μικρών SUV και θέλουν να έχουν όλη τη βεντάλια των επιλογών αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα.

Εκδόσεις βενζίνης και diesel, καθώς και αμιγώς ηλεκτρικές, είναι μέσα στα πλάνα της Opel για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών κάθε δυνητικού αγοραστή μοντέλου της κατηγορίας. Ακόμα και με το έντονο καμουφλάζ στο αυτοκίνητο των δοκιμών, το Mokka δείχνει πως θα είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο με το ίδιο όνομα. Εσωτερικά, η εικόνα που περιμένουμε θα είναι λίγο- πολύ κοινή με αυτή του νέου Corsa, με τη διαφορά πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τιμόνι στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι με επίπεδο το κάτω μέρος (flat bottom)- ανάλογα και την έκδοση εξοπλισμού.

Advertisement

Advertisement