Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota δείχνει teaser του νέου Land Cruiser και εντυπωσιάζει

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Toyota δείχνει teaser του νέου Land Cruiser και εντυπωσιάζει

ΝΕΑ

Η Toyota δείχνει teaser του νέου Land Cruiser και εντυπωσιάζει

ΝΕΑ

H ιστορία του Toyota Land Cruiser ξεκίνησε πριν από 72 χρόνια, σε μια εποχή όπου οι ανάγκες ήταν εντελώς διαφορετικές απ’ ό,τι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota προετοιμάζεται για την παρουσίαση της καινούργιας γενιάς του Land Cruiser η οποία αναμένεται να γίνει εντός της χρονιάς.

Τα στελέχη της δεν αποκαλύπτουν πληροφορίες για το νέο μοντέλο και επικεντρώνονται στο να κάνουν αναφορές στο παρελθόν του, στο πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία και στον ισχυρό εκτός δρόμου χαρακτήρα που θα έχει.

Για να ενισχύσουν το συναίσθημα και τη διαχρονική διασύνδεση μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, οι άνθρωποι της εταιρείας δημοσίευσαν μια φωτογραφία στο κόκκινο ηλιοβασίλεμα της Άγριας Δύσης.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα είναι έντεχνα σκηνοθετημένη ώστε να φαίνονται μόνο δύο σκοτεινές σιλουέτες. Στα αριστερά είναι το πρώτο Land Cruiser το οποίο παρουσιάστηκε το 1951 και στα δεξιά το νέο μοντέλο.

Προφανώς δεν μπορούμε να διακρίνουμε λεπτομέρειες στο αμάξωμα των οχημάτων, ιδίως στο καινούργιο για το οποίο υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περιέργεια. Όμως, μπορούμε να διαπιστώσουμε πόσο έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις τα σημερινά αυτοκίνητα, συγκριτικά.

Advertisement

Αυτό δεν αφορά μόνο στο Land Cruiser αλλά και σε αυτοκίνητα των περισσότερων εταιρειών. Όμως, στην περίπτωση του συγκεκριμένου μοντέλου της Toyota οι διαφορές είναι προφανείς.

Advertisement

Με τον χρόνο, οι επιθυμίες έγιναν ανάγκες και η αύξηση των διαστάσεων σε ένα αυτοκίνητο μετατράπηκε και σε στοιχείο κύρους. Η ευρυχωρία αυξήθηκε αλλά όχι κατ’ αναλογία σε σύγκριση με ό,τι ίσχυσε με τον όγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota ετοιμάζει το Land Cruiser της νέας εποχής
Η Inkas δημιούργησε το απόλυτο Toyota Land Cruiser 70
Το πολυτελές Toyota Century και ως SUV