Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Inkas δημιούργησε το απόλυτο Toyota Land Cruiser 70

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Inkas δημιούργησε το απόλυτο Toyota Land Cruiser 70

ΝΕΑ

Η Inkas δημιούργησε το απόλυτο Toyota Land Cruiser 70

ΝΕΑ

Το θωρακισμένο Land Cruiser, μπορεί να φαίνεται παλιό αλλά είναι ολοκαίνουργιο και αντέχει επιθέσεις ακόμα και με χειροβομβίδες.

Advertisement
Advertisement

Το εκτός δρόμου μοντέλο της Toyota, είναι στην παραγωγή από το 1984 αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Incas να του δώσει χαρακτηριστικά που θα ζήλευε και ένα σύγχρονο.

Είναι το Land Cruiser 70 που εντυπωσιάζει ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή αλλά η Incas θέλησε να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και προέβη σε επεμβάσεις που χωρίς να αλλάξουν εμφανισιακά την ταυτότητα του μοντέλου, του έχουν δώσει ένα die hard χαρακτήρα χωρίς προηγούμενο.

Advertisement
Advertisement

Το επίπεδο της θωράκισης στο οποίο έχει πιστοποιηθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Incas, είναι το BR6- με τον κωδικό αυτό να μεταφράζεται σε ανθεκτικότητα του αυτοκινήτου απέναντι σε ταυτόχρονη εκπυρσοκρότηση δύο χειροβομβίδων από κάτω. Πέραν αυτής της ενίσχυσης, το Land Cruiser της Incas, έχει αλλαγμένη ανάρτηση προκειμένου να είναι ακόμα πιο ικανό για τις εκτός δρόμου περιηγήσεις.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει εγκατεστημένος ένας εργάτης, ενώ όλοι οι μεντεσέδες των θυρών είναι ενισχυμένοι. Η Inkas αναφέρεται στο πακέτο ως «Expedition Spec» και ενώ δεν δίνει συγκεκριμένα στοιχεία, εικάζουμε πως το κόστος θα είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους κατόχους του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στους δρόμους τα άπιαστο «όπλο» της Αστυνομίας
Γκρίνια για το μισθό των… 23,5 εκατομμυρίων ευρώ
Σε ποιούς δεν αρέσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;