Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota αναβάθμισε την Corolla

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota αναβάθμισε την Corolla

ΝΕΑ

Η Toyota αναβάθμισε την Corolla

ΝΕΑ

H Corolla δεν χρειάζεται συστάσεις, όμως χρειάζεται να αναβαθμίζεται κατά διαστήματα για να παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων. Γι’ αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοίνωσε η Toyota, η Corolla θα διαθέτει καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού, όπως και νέα χρώματα για το αμάξωμα. Οι συγκεκριμένες αλλαγές αφορούν σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου [δηλαδή το Hatchback, το Touring Sports (station wagon) και το τετράθυρο].

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Corolla θα διατίθεται και με ένα νέο πράσινο μεταλλικό χρώμα (το οποίο ονομάζεται «Super Green metallic») για το αμάξωμα της Hatchback και Touring Sports έκδοσης. Μάλιστα, θα συνδυάζεται με διχρωμία, καθώς η οροφή του θα είναι βαμμένη μαύρη.

Στο sedan, το καινούργιο χρώμα θα είναι ένα ασημί, το οποίο ονομάζεται «Precious Silver», και θα δίνει πιο πολυτελή χαρακτήρα, σύμφωνα με την Toyota. H Corolla GR Sport, θα διατίθεται με ένα νέο μαύρο χρώμα («Liquid Black») στις καλύτερα εξοπλισμένες εκδοχές της, χάρη στο οποίο δημιουργείται μια μεταξένια απόχρωση στο εμπρός σπόιλερ, στα μαρσπιέ και στο κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό του μοντέλου, θα διατίθεται με Smart Digital Key το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο μέσω εφαρμογής στο smartphone του (Android Auto ή Apple).

Στο σύστημα θα μπορούν αποθηκευτούν σε αυτό έως και πέντε διαφορετικά προφίλ ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν ισάριθμα άτομα μιας οικογένειας ή στην περίπτωση διαμοιρασμού.

Advertisement

Επίσης, ο ιδιοκτήτης δύναται να δώσει άδεια να οδηγήσει το αυτοκίνητο και κάποιο τρίτο άτομο, όπως ένας τεχνικός στην περίπτωση που χρειάζεται να γίνει σέρβις. Το σύστημα θα παρέχεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο από την απόκτηση του αυτοκινήτου, καθώς το κόστος χρήσης του θα εντάσσεται στην τιμή αγοράς του. Θα διατίθεται προαιρετικά στο επίπεδο εξοπλισμού «Mid» και στάνταρ στο «Mid+».

Advertisement

Εκτός αυτού, η αναβαθμισμένη Corolla θα διαθέτει το σύστημα «nanoeX» στον κλιματισμό τού οχήματος χάρη στο οποίο o αέρας που εισάγεται στο εσωτερικό του είναι πιο καθαρός από σκόνη, μικροσωματίδια, οσμές και ρύπους, μειώνοντας την πιθανότητα πρόκλησης ή επιδείνωσης αλλεργιών που προκαλούνται εξαιτίας αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φθινοπωρινές προσφορές από την Toyota
Έρχεται το Toyota Prius GRMN με 300+ ίππους!
«Παρίσι 2024»: Η φιλοσοφία κινητικότητας της Toyota