Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πιο αλήτικη μπορεί να γίνει η Toyota;

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πιο αλήτικη μπορεί να γίνει η Toyota;

ΝΕΑ

Πόσο πιο αλήτικη μπορεί να γίνει η Toyota;

ΝΕΑ

Ο γίγαντας έχει ξυπνήσει για τα καλά. Και φτιάχνει αυτοκίνητα που τα χαζεύουν όλοι. Ακόμα και τα ίδια τα στελέχη της.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Toyota να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι όμως και η εταιρία που δεν αμελεί να φτιάχνει αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν και απευθύνονται στους πραγματικούς οδηγούς.

Μία τέτοια περίπτωση αυτοκινήτου είναι και η GR Corolla η οποία έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Για να περάσει όμως ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο κοινό της Αμερικής όπου πωλείται σε πρώτη φάση, θα πρέπει να αλλάξει όλη η εικόνα της Toyota ως μία εταιρία με ευρείας κυκλοφορίας αυτοκίνητα και ένα συντηρητικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Στο διαφημιστικό που ετοίμασε η εταιρία για την προώθηση της GR Corolla βλέπουμε αυτή την αντιπαράθεση ανάμεσα σε μία πιο “αλήτικη” Toyota και σε μία αντίληψη για μία πιο μαζική προσέγγιση.

Ο “σκηνοθέτης” προτείνει στον χαρτογιακά της εταιρίας διάφορες σκηνές με έντονη δράση σε άμμο, χιόνι και κυνηγητό με καμμένα λάστιχα και ατελείωτα drift μέσα σε πόλεις.

Όμως το στέλεχος είναι πολύ συντηρητικό στις απόψεις του και επιμένει ότι η Toyota είναι συνδεδεμένη με άλλα πράγματα.

Advertisement

Τελικά, επικρατεί η άποψη του σκηνοθέτη, ο οποίος μέσα στον γενικό χαμό προσκαλεί εκτός από την GR Corolla, μία Supra και μία GR86.

Πατήστε το play και δείτε ένα απολαυστικό video γεμάτο καταιγιστική δράση. Και απολαύστε την μετάλλαξη μιας Toyota που μπορεί ταυτόχρονα να είναι μία παγκόσμια δύναμη αλλά και μία εταιρία που εμπνέει τους λίγους και φανατικούς φίλους της σπορ οδήγησης στα καλύτερά της.

Advertisement

 

 

Advertisement

AKOMA:
Είδαμε το νέο Toyota bZ4X στην Ελλάδα
Αυτή είναι η πρώτη Toyota GR Corolla που «έλιωσε»
Toyota: Δεν μπορείς να αγοράσεις μία GR Corolla αν δεν είσαι καλός οδηγός!