Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φθινοπωρινές προσφορές από την Toyota

Ελλάδα 6:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φθινοπωρινές προσφορές από την Toyota

ΝΕΑ

Φθινοπωρινές προσφορές από την Toyota

ΝΕΑ

Η Toyota βρίσκεται κοντά στους πελάτες της όλες τις εποχές του χρόνου. Πόσο μάλλον το Φθινόπωρο όπου η προετοιμασία για τον χειμώνα βρίσκεται προ των πυλών. Τι νέο μας φέρνει η κορυφαία εταιρία στο χώρο του αυτοκινήτου;

Advertisement
Advertisement

Έχει γίνει πλέον θεσμός κάτι που η Toyota γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Η εξωτερική θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οπότε έφτασε η ώρα η Toyota να ανακοινώσει τις Φθινοπωρινές Προσφορές Αξεσουάρ.

Μάλιστα σε ένα ευρύ φάσμα, απογειώνοντας την οδηγική εμπειρία με καινοτόμα αξεσουάρ που ανταποκρίνονται τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στο στιλ του κάθε οδηγού.

Σημειώστε στο ημερολόγιο σας πως από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις απίστευτες προσφορές και να προετοιμάσετε το όχημά σας για τις φθινοπωρινές σας εξορμήσεις. Αποκτήστε γνήσια αξεσουάρ Toyota με 15% έκπτωση, για οποιοδήποτε μοντέλο Toyota και εάν έχετε στην κατοχή σας.

Advertisement
Advertisement

Τα γνήσια αξεσουάρ Toyota για το φθινόπωρο περιλαμβάνουν αρχικά τις μπαγαζιέρες Toyota. Προετοιμαστείτε για τις φθινοπωρινές σας αποδράσεις με τις μπαγαζιέρες οροφής της Toyota. Αυτές οι κομψές και αεροδυναμικές μπαγαζιέρες παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα υπάρχοντά σας, κάνοντας τα ταξίδια και τις υπαίθριες εκδρομές πιο βολικά αλλά και συνάμα ευχάριστα.

Οι μπαγαζιέρες έχουν δοκιμαστεί με τα αυστηρά πρότυπα της Toyota και προσφέρουν πλήρη εφαρμογή αλλά και σιγουριά αποφυγής πιθανών ζημιών στην οροφή και τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Advertisement

Εκτός από αυτές υπάρχουν τα κιτ φροντίδας αυτοκινήτου. Δώστε στο όχημά σας την προσοχή που του αξίζει με το κορυφαίο κιτ φροντίδας αυτοκινήτου της Toyota. Το κιτ περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματος σε άψογη κατάσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Advertisement

Στη συνέχεια υπάρχει πάντα διαθέσιμη η τσάντα αποθήκευσης ελαστικών. Καθώς αλλάζετε σε εποχιακά ελαστικά, διατηρήστε τα προστατευμένα και οργανωμένα με τις ανθεκτικές τσάντες αποθήκευσης ελαστικών της Toyota.

Οι συγκεκριμένες τσάντες προστατεύουν τα ελαστικά από τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και διατηρώντας τη βέλτιστη απόδοση.

Μην ξεχάσετε βέβαια και την προστατευτική ποδιά του πίσω προφυλακτήρα. Μπορείτε να προστατεύσετε τον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος από γρατζουνιές και γδαρσίματα με την προστατευτική ποδιά του πίσω προφυλακτήρα της Toyota. Σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή, αυτό το αξεσουάρ προστατεύει την εμφάνιση του οχήματός σας, προσθέτοντας παράλληλα μια πινελιά στυλ.

Advertisement

Τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota είναι πάντα εκεί προκειμένου να σας προσφέρουν ασφάλεια και ποικιλία επιλογών. Εμπνευστείτε και εξατομικεύστε ακόμα περισσότερο το Toyota σας με τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ styling αλλά και προστασίας που διαθέτει η εταιρία.

Από κομψές εξωτερικές βελτιώσεις, εσωτερικές πινελιές μέχρι προϊόντα για την προστασία του αυτοκινήτου, το wishlist με τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

Για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προσθήκες και να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών που να ταιριάζει απόλυτα με τις στιλιστικές σας φιλοδοξίες επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα και ζητήστε προσφορά από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο:

https://www.toyota.gr/owners/gnisia-aksesouar/accessories-wishlist

Εκεί θα βρείτε επίσης μια σειρά από νέα αξεσουάρ σχεδιασμένα ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Τα αξεσουάρ ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των ιδιοκτητών αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται μίνι καθαρόαιμο Toyota Land Cruiser με 25.000 ευρώ;
H Toyota εξελίσσει νέες γενιές μπαταριών
Toyota Gazoo Racing: Νέα ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα