Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Renault, επίσημος χορηγός του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Renault, επίσημος χορηγός του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

ΝΕΑ

Η Renault, επίσημος χορηγός του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

ΝΕΑ

Το κορυφαίο δρομικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών, διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου και η Renault είναι ο επίσημος χορηγός του.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών θα αποτελεί και μια γιορτή, πέραν του αθλητικού σκέλους, καθώς εφέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια διεξαγωγής του.

Η Renault Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης, ο αποκλειστικός εισαγωγέας της γαλλικής εταιρείας στη χώρα μας συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας. Συνεπώς, η συγκυρία είναι σημαδιακή και ευνοϊκή.

Η Renault Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης είναι ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, εφαρμόζοντας τη δέσμευση των ανθρώπων της για ενεργή συμμετοχή της σε δραστηριότητες που αφορούν στο κοινωνικό καλό και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών η Renault, μέσω της Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης, διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων τα οποία εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη, εξηλεκτρισμένη γκάμα των μοντέλων της.

Το μοντέλο που θα ηγείται του Μαραθωνίου δρόμου -και θα καθοδηγεί τους χιλιάδες δρομείς από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι τον τερματισμό του νικητή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο-, είναι το νέο, υβριδικό C-SUV Renault Austral.

Advertisement

Στον στόλο των οχημάτων που θα διατεθούν οχημάτων θα περιλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο Renault Clio, που μόλις λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά.

Advertisement

Τη χορηγία των οχημάτων πλαισιώνουν το crossover Renault Captur, το κουπέ-SUV Renault Arkana και το ελαφρύ επαγγελματικό Express Van.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εφέτος, θα αγωνιστούν περισσότεροι από 65.000 δρομείς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη διαδρομή του κλασικού Μαραθωνίου (42.195 μέτρα), με εκκίνηση από τον Τύμβο το Μαραθώνα.

Εκτός αυτού, θα γίνουν και αγώνες των 5 χλμ. και 10 χλμ. που θα διεξαχθούν το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023.

Advertisement

Επίσης και εφέτος θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας των 1.200 μέτρων στον οποίο συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί τις χρονιές 2012, 2013 και 2014.

Εφέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών κλείνει τα 40 χρόνια. Με τη σημερινή του μορφή ξεκίνησε από το 1983, με την ονομασία «Διεθνής Αγωνιστικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρηγόρης Λαμπράκης».

H Renault συμμετέχει στο παγκόσμιο motorsport για περισσότερα από 40 χρόνια, περίοδο κατά την οποία έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών στη Formula 1, ενώ είναι Premium Συνεργάτης του τουρνουά Roland Garros, με βάση την ηλεκτρική κινητικότητα.

ΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οριστική συμφωνία μεταξύ Renault και Nissan
Δοκιμή: Renault Clio E-Tech Full Hybrid
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C5 Aircross PΗΕV 225 vs Renault Austral E-Tech 200