Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι παίκτες του Ολυμπιακού;

Ελλάδα 20:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι οδηγούν οι παίκτες του Ολυμπιακού;

ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι παίκτες του Ολυμπιακού;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητα που επιλέγουν οι «ερυθρόλευκοι», για την καθημερινές μετακινήσεις τους και όχι μόνο…

Advertisement
Advertisement

Βραδιά ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την πρώτη του νίκη στο Europa League, απέναντι στη σερβική Τόπολα (5/10, 19.45 Cosmote Sport 4).

Ποδοσφαιριστές και αυτοκίνητα, είναι δύο έννοιες συνυφασμένες, μολονότι οι επαγγελματικές χορηγίες, δίνουν τη δυνατότητα στους αστέρες των ομάδων, ν’ αφήνουν τα προσωπικά και πανάκριβα «εργαλεία» τους στον γκαράζ και να μετακινούνται με τα εταιρικά οχήματα.

Είναι πλέον συνήθης εικόνα, στον Ολυμπιακό, οι παίκτες της ομάδας να πηγαίνουν διακριτικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με αυτοκίνητα όπως τα Clio, Captur και Arkana.

Advertisement
Advertisement

Πολύ λογικό, καθώς η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνεργάζονται εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες επέλεξαν ένα Renault Ankara (κόκκινου χρώματος), για την επίσημη φωτογράφιση δύο σημαντικών μεταγραφικών αποκτημάτων του καλοκαιρού, του Γκουστάβο Σκάρπα και του Ιβάν Μπρνιτς.

Advertisement

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι η προσωπική επιλογή του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, είναι μια Lamborghini Urus.

Advertisement

Το εκρηκτικό SUV της ιταλικής φίρμας είχε -μέχρι πρόσφατα- κι άλλους λάτρεις, εντός Ρέντη. Αλλά ο Γιαν Εμβιλά και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι και έτσι… το «τρίο Urus» διαλύθηκε!

Advertisement

Για το διεθνή επιθετικό Γιώργο Μασούρα, η προσωπική επιλογή, είναι μια MercedesBenz GLE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;
Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!
Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;