Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι premium κατασκευαστές δεν είναι ντεμοντέ

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι premium κατασκευαστές δεν είναι ντεμοντέ

ΝΕΑ

Οι premium κατασκευαστές δεν είναι ντεμοντέ

ΝΕΑ

Από την Koenigsegg, μέχρι τη Mercedes-Benz, οι στιλιστικές ανησυχίες των premium εταιρειών, είναι ξεκάθαρες.

Advertisement
Advertisement

Πάντοτε η μόδα παρακολουθούσε διακριτικά ή όχι, τα δρώμενα στην αυτοκίνηση.

Αλλά και οι κορυφαίοι κατασκευαστές, δεν αδιαφορούσαν για τις στιλιστικές τάσεις της κάθε εποχής. Η σύμπραξη, λοιπόν, αυτών των δυνάμεων, φέρνει -πολλές φορές- εξαιρετικά αποτελέσματα.

Full Metal Jacket για την Koenigsegg

Advertisement
Advertisement

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με τους συμπατριώτες της, Chimi , για να δημιουργήσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα σακάκι που χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά με τα αυτοκίνητα που παράγει η Koenigsegg. Και το πήγαν πραγματικά.

Το πιο εντυπωσιακό (και πιθανότατα εκτυφλωτικό, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) είναι το αγωνιστικό μπουφάν FORCA-G.

H Chimi εκμεταλλεύτηκε πραγματικά το υλικό. Εκτός από το τρισδιάστατο κέντημα τιτανίου στο μπράτσο, το σακάκι συνοδεύεται επίσης από θήκη γυαλιών ηλίου που προσαρμόζεται στο σακάκι χρησιμοποιώντας μαγνήτες.

Advertisement

Αυτή η θήκη θα είναι τέλεια για το δεύτερο κομμάτι της συλλογής, τα γυαλιά ηλίου FORCA-G, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ τιτάνιο, διαθέτουν έντονη «καμπυλότητα για αεροδυναμική εφαρμογή» και ορυκτούς φακούς για εξαιρετική ακρίβεια και διαύγεια, καθώς και αντοχή στις γρατσουνιές.

Το υψηλής ποιότητας trendy παιχνίδι της Mercedes

Advertisement

Στην Έκθεση Consumer Electronics 2023 στο Λας Βέγκας, η Superplastic -μια εταιρεία σχεδιασμού, με έδρα το Βερμόντ- παρουσίασε μια νέα εκδοχή του “Wackeldackel”, το παιχνίδι σκυλιών που γνέφει που πιθανότατα έχετε δει να χτυπάει στο ταμπλό κάποιου.

Ονόμασαν τη σύγχρονη άποψή τους για το παιχνίδι Superdackel και το έκαναν να αλληλεπιδράσεις με τις συνθετικές διασημότητες τους, Janky και Guggimon, σε ένα σύντομο βίντεο που ονομάζεται Road Tripz.

Advertisement

Φτιαγμένη από αμερικανική ξυλεία, η νέα εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού θα περιλαμβάνει. Επίσης, μια σειρά από είδη ένδυσης.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα hoodie, ένα t-shirt και ένα καπέλο, τα οποία είναι όλα κατασκευασμένα από 100 τοις εκατό οργανικό βαμβάκι. Όλα διαθέτουν το λογότυπο της Mercedes-Benz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO στην Εβδομάδα Μόδας
Στην καρδιά της μόδας η Maserati με τρεις μοναδικές GranTurismo
Ο Elon Musk άλλαξε το λογότυπο του Twitter