Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO στην Εβδομάδα Μόδας

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO στην Εβδομάδα Μόδας

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO στην Εβδομάδα Μόδας

ΝΕΑ

Η Σπανός Α.Ε. συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας με το νέο, 100% ηλεκτρικό XEV YOYO.

Advertisement
Advertisement

Από τις 8 έως και τις 12 Ιουνίου το XEV YOYO, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Σπανός Α.Ε., θα δίνει το παρόν στην Εβδομάδα Μόδας που διοργανώνεται στο Ellinikon Experience Park.

Το XEV ΥΟΥΟ φιλοδοξεί να δώσει χρώμα στις καθημερινές μετακινήσεις και να γίνει βασικός πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Βασικό του πλεονέκτημα είναι οι μικρές εξωτερικές του διαστάσεις και ο πλούσιος εξοπλισμός του. Ο οποίος συμβάλλει στις άνετες μετακινήσεις και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση.

To XEV YOYO έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 15 kW που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ ώρα, κάτι που σε συνδυασμό με την αυτονομία των 150 χιλιομέτρων του επιτρέπει να κινείται σε όλο το αστικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητόδρομων, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Advertisement
Advertisement

Πολύ σημαντικό είναι πως η εξελιγμένη μπαταρία των ιόντων λιθίου των 10,4 kWh μπορεί μέσα σε πέντε λεπτά να αντικατασταθεί από μια άλλη φορτισμένη και έτσι το XEV YOYO θα μπορεί να καλύψει άμεσα και άλλα 150 χιλιόμετρα.

Όσο για τη φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί από 5 έως 7 ώρες, κάτι που σημαίνει πως αν γίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας το πρωί το XEV YOYO θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνησης.

Advertisement

Τη λειτουργικότητα έρχεται να πλαισιώσει ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, καθώς κανείς θα μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα παραμετροποίησης των εξωτερικών του τμημάτων.

Advertisement

Το XEV ΥΟΥΟ θα βρίσκεται στο Ellinikon Experience Park όλες τις μέρες της Εβδομάδας Μόδας προκειμένου όσοι παρευρεθούν να μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το νέο talk of the town.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα η X-Electrical Vehicle
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
Δεν κάνεις φίλους; Φταίει το αυτοκίνητο!

Advertisement