Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες επιλογές εξατομίκευσης θα έχει η XL Bentley Bentayga;

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσες επιλογές εξατομίκευσης θα έχει η XL Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Πόσες επιλογές εξατομίκευσης θα έχει η XL Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Η νέα επιμηκυμένη Bentley Bentayga θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 10 Μαΐου και θέλει να μας εκπλήξει με τις δυνατότητες εξατομίκευσής της.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley μας είχε προετοιμάσει για κάτι ακραίο, όταν προς τα τέλη του 2019 ανακοίνωσε πως η Continental GT θα είχε 7 δισεκατομμύρια διαφορετικές επιλογές για εξατομίκευση.

Τώρα όμως, με το επερχόμενο μοντέλο της, θα συνεχίσει να εκπλήσσει τους απανταχού οπαδούς της, μια και όπως αποκάλυψε το νέο της μοντέλο, που θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου και  η βρετανική εταιρεία του ομίλου VW το περιγράφει ως το πέμπτο της γκάμας της, θα διαθέτει… 24 δισεκατομμύρια διαφορετικές επιλογές για εξατομίκευση. Ένα από τα προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού της επιμηκυμένης έκδοσης της Bentayga που θα προορίζεται κυρίως για την Κίνα και τις ΗΠΑ, θα είναι τα λεγόμενα Bentley Airline Seats.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley αναφέρει χαρακτηριστικά πως θα είναι «τα πιο προηγμένα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο». Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζει το «αυτόματο σύστημα ανίχνευσης θερμοκρασίας» και η «προηγμένη τεχνολογία ρύθμισης στάσης σώματος με 177 μεμονωμένα σημεία πίεσης σε έξι ζώνες» για την ιδανική στάση του οδηγού και των επιβατών. Ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο που εντοπίζεται στη λίστα με τα στοιχεία του έξτρα εξοπλισμού, είναι το Diamond Illumination.

Bentley Bentayga S

Το φως που εκπέμπεται μέσω των μικρών διατρήσεων, διαμέτρου μικρότερης από 1 χιλιοστό στις δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες, με 12 LEDs σε κάθε μία από τις μπροστινές πόρτες και 22 σε κάθε μία από τις πίσω πόρτες. Στην πραγματικότητα, η Bentayga που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου, δεν θα είναι ένα νέο μοντέλο όπως θα περίμενε κανείς αλλά μια έκδοση με μεγαλύτερο μεταξόνιο (LWB) της υπάρχουσας, που εδώ που τα λέμε, δεν είχε και ιδιαίτερη ανάγκη εκτενούς ανανέωσης. Το κοινό του αυτοκινήτου είναι συγκεκριμένο και δεν θα «επηρεαστεί» από την ύπαρξη ή μη μιας καινούργιας γενιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο
Bentley Bentayga Speed ​​Space Edition: Όταν το διάστημα είναι το όριο
Μία Rolls-Royce Cullinan έτοιμη για περιπέτεια

Advertisement

 

 

 

Advertisement