Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγόραζες αγροτικό από την Bentley;

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγόραζες αγροτικό από την Bentley;

ΝΕΑ

Θα αγόραζες αγροτικό από την Bentley;

ΝΕΑ

Βρετανοί «εναλλακτικοί» κατασκευάζουν το πιο premium αγροτικό βασισμένο στην Bentley Continental GT.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την πολυτέλεια, την φινέτσα και τις επιδόσεις. Ακόμα και όταν πέρασε στα χέρια του VW Group συνέχισε να χαρίζει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα σχεδιασμένα για πολύ απαιτητικούς οδηγούς.

Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει πολλές μετατροπές με βάση τα μοντέλα της Bentley τα οποία όμως συνήθως αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την πολυτέλεια του εκάστοτε μοντέλου. Οι μηχανικοί ωστόσο της DC Customs από την Βρετανία αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια πιο εναλλακτική πορεία δημιουργώντας το πρώτο αγροτικό με τα λογότυπα της Bentley.

Advertisement
Advertisement

Η βάση που χρησιμοποιήθηκε για αυτήν την μετατροπή ήταν μια Continental Flying Spur του 2005. Προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αφαιρέθηκε και στη θέση του δημιουργήθηκε μια καρότσα με επένδυση ξύλου.

Μάλιστα, το ξύλο που χρησιμοποιήθηκε είναι το ίδιο με εκείνο που ήδη υπάρχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στον χώρο της καρότσας υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα συρτάρια και αποθηκευτικοί χώροι. Αυτή η απίστευτη κατασκευή της DC Customs μπορεί να γίνει δική σας με μόλις… 175.500 ευρώ!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται η Bentley του Τζέι Κάι των θρυλικών Jamiroquai (+video)
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το body kit της Μansory για τη Bentley Bentayga;
Bentley: Πρότυπο στην Αειφορία και τη Βιωσιμότητα

Advertisement