Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lancia δείχνει και το πίσω μέρος του νέου Ypsilon

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lancia δείχνει και το πίσω μέρος του νέου Ypsilon

ΝΕΑ

Η Lancia δείχνει και το πίσω μέρος του νέου Ypsilon

ΝΕΑ

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κινείται στο ρυθμό της μεγάλης επιστροφής, στην αυγή του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η Lancia ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Ypsilon το Φεβρουάριο, αλλά μερικές φωτογραφίες έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο και η διαρροή συνεχίζεται, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το νέο υλικό, με την ειδοποιό διαφορά ότι, πλέον, έχουμε το πρώτο επίσημο teaser, από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο ντόρος δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητος, αφενός διότι με αυτό το λανσάρισμα επισφραγίζεται η μεγάλη επιστροφή της ιταλικής μάρκας και αφετέρου διότι το σούπερμινι έχει αποκτήσει εμβληματικό εμπορικό πρόσημο. Ήταν άλλωστε το μοντέλο που και στο παρελθόν… έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, σώζοντας το brand name της Lancia.

Το νέο Ypsilon ακολουθεί τα βήματα της φιλοσοφίας Pu+Ra HPE και διαθέτει τόσο μπροστά όσο και πίσω μια… χορταστική μαύρη ζώνη όπου αναγράφεται η επωνυμία «LANCIA». Μποστά υπάρχουν και λεπτές λωρίδες LED καθώς και χαμηλά τοποθετημένους προβολείς. Μπορούμε επίσης να δούμε κάθετες αεροκουρτίνες και μια φαρδιά κεντρική εισαγωγή.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gaetano Giordano (@gaetanogiordano63)

Advertisement

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πίσω μέρος, όπου πλέον έχουμε και την επικύρωση από την εταιρεία, με τα κυκλικά πίσω φώτα, με στοιχεία σε σχήμα Υ. Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι δύσκολο να διακριθούν, αλλά μάλλον θα υπάρχει και μια μικρή πίσω αεροτομή και ένα πίσω παρμπρίζ με έντονη καμπυλότητα.

Είναι δεδομένο, ότι όσο μετρούμε αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου, θα πληθαίνουν και οι πληροφορίες σχετικά με το τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Advertisement

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το Ypsilon θα προσφέρεται με υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης. Τα χαρακτηριστικά είναι ασαφή, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι η ηλεκτρική έκδοση θα μπορούσε να έχει πολλά κοινά με το Jeep Avenger και το Peugeot Ε-208. Αν συμβαίνει αυτό, μπορούμε να περιμένουμε έναν κινητήρα 154 ίππων και μια μπαταρία 54 kWh που εξασφαλίζει περίπου 400 χιλιόμετρα αυτονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lancia Gamma στα χνάρια της Σειράς 4 της BMW
Πόσα θα δίνατε για μία ρέπλικα Lancia Stratos (+video)
O έρωτας της Lancia με την Ελλάδα

Advertisement