Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίο teaser για τη Lamborghini Huracan Sterrato (+video)

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελευταίο teaser για τη Lamborghini Huracan Sterrato (+video)

ΝΕΑ

Τελευταίο teaser για τη Lamborghini Huracan Sterrato (+video)

ΝΕΑ

Sterrato σημαίνει χωματόδρομος, δηλαδή ένα μέρος όπου δεν έχει λόγο ύπαρξης μια Lamborghini Huracan. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Advertisement
Advertisement

Το 2019, η Lamborghini παρουσίασε τη Huracan Sterrato, ένα πρωτότυπο το οποίο είχε περίεργη όψη και έδειχνε έτοιμο για εκτός δρόμου περιπέτειες, αλλά όχι στο βαθμό που μπορεί να προσφέρει μια Urus.

Αυτό που τότε θεωρήθηκε ένα παιχνίδι και μια αποκοτιά των ανθρώπων της ιταλικής πλέον είναι μια πραγματικότητα. Η Huracan Sterratο μπήκε σε πρόγραμμα εξέλιξης και πλέον βρίσκεται κοντά στο τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Advertisement
Advertisement

Στο επίσημο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Lamborghini μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο να κινείται κυρίως εκτός δρόμου με τη χάρη και την ευκολία που έχει μια Huracan στην πίστα.

Σε αυτό, διακρίνουμε ότι η Huracan Sterratο, η οποία παραμένει ακόμα σε πρωτότυπη μορφή αλλά με διακρατικό καμουφλάζ, έχει μπάρες οροφής στο αμάξωμά της και αυξημένο ύψος από το έδαφος, σε σχέση με ό,τι ισχύει για το supercar. Φυσικά, το κάτω μέρος του οχήματος διαθέτει προστατευτικές ποδιές.

Advertisement

Η Huracan Sterratο βασίζεται στη Huracan Evo και έχει τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα αυτής ο οποίος αποδίδει 640 ίππους. Έχει σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς, όπως και σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης.

Advertisement

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί μετά τη Huracan Tecnica και την Huracan GT3 EVO 2, η οποία θα προορίζεται αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Η έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά αυτές τις «ειδικές» εκδόσεις της Huracan επιβεβαιώνει ότι το υπάρχον μοντέλο της Lamborghini συμπληρώνει τον εμπορικό κύκλο του και ότι πλησιάζει η στιγμή που θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υβριδικός διάδοχος για τη Lamborghini Huracan
Η Liberty Walk κάνει τη Lamborghini Urus πιο επιθετική
Μεγάλη επένδυση από τη Lamborghini για την υβριδική τεχνολογία