Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Plug in υβριδική η επόμενη Lamborghini Aventador

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Plug in υβριδική η επόμενη Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Plug in υβριδική η επόμενη Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Με δεδομένη τη διάθεσή της να περάσει στην εποχή των εξηλεκτρισμένων προτάσεων, η Lamborghini  ετοιμάζει PHEV υβριδικό διάδοχο για την Aventador.

Advertisement
Advertisement

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, δια στόματος του «αφεντικού» της Automobili Lamborghini, επιβεβαιώθηκε η υβριδική διαδοχή της Aventador.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini, επιβεβαίωσε πως οι εξελίξεις μέσα στα επόμενα χρόνια για όλη τη γκάμα της εταιρείας, θα είναι ραγδαίες. Ο ίδιος ανέφερε πως οι πελάτες της Lamborghini είναι σχετικά νέοι, με ηλικιακό μέσο όρο τα 45 έτη, ενώ στην αγορά της Κίνας, ο μέσος όρος είναι ακόμα χαμηλότερος, κάτω από 40.

Advertisement
Advertisement

Ο Winkelmann στην ίδια συνέντευξη, προσδιόρισε την παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας για το έτος 2028 (μέχρι πρότινος ξέραμε για «μετά το 2025»), ενώ ξεκαθάρισε πως η νέα Aventador θα είναι υβριδική, με το ηλεκτρικό σύνολο να συνδυάζεται με τον V12 κινητήρα και δεν δίστασε να επιβεβαιώσει πως το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι και η εταιρεία και ήδη έχει πάρει κάμποσες παραγγελίες για τη νέα έκδοση του μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini: Ένα NFT που όλοι θα θέλατε! (+video)
O 10χρονος γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus (+video)
Δείτε την κόντρα μιας Hayabusa με μια Aventador SVJ (+video)