Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini θα συνεχίσει με… διαστημόπλοια

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lamborghini θα συνεχίσει με… διαστημόπλοια

ΝΕΑ

H Lamborghini θα συνεχίσει με… διαστημόπλοια

ΝΕΑ

Τα εξηλεκτρισμένα υπεραυτοκίνητα της Lamborghini, θα εξακολουθούν να είναι τελείως exotics σε εμφάνιση όπως είναι μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της Lamborghini θα συνεχίσουν να «μοιάζουν με διαστημόπλοια» όπως ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Mitja Borkert.

Από το επόμενο έτος, η Lamborghini θα έχει μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα μοντέλων, στην οποία θα υπάρχουν και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα υβριδικά της μοντέλα (η Sian που έχουμε στις φωτογραφίες και η Countach) και αναμένεται να έχει ανάλογο αλλά πολύ πιο εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα και το νέο μοντέλο με τον V12 κινητήρα. Για τον Borkert, όπως και για ολόκληρο τον οργανισμό της Lamborghini, η διαδικασία της σχεδίασης των νέων μοντέλων είναι μονόδρομος.

Advertisement
Advertisement

«Θα δημιουργούμε πάντα αυτοκίνητα που θα προκαλούν έντονα συναισθήματα» ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας σε πρόσφατη συνέντευξή του, επισημαίνοντας πως «τα μοντέλα μας πάντα θα μοιάζουν με διαστημόπλοια, θα είναι πάντα με ιδιαίτερη εμφάνιση και ανεξάρτητα με την τεχνολογία που θα τα συνοδεύει, πάντα θα έχουν τον ήχο και το συναίσθημα που θα αγγίζουν με ιδιαίτερο τρόπο όλο τον κόσμο». Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σύμφωνα με τον Borkert, το ηλεκτρικό πρωτότυπο Lamborghini Terzo Millennio συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης της 17μελούς ομάδας σχεδιασμού της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini γιορτάζει τις 20.000 Urus
350 GT: H ιστορία της πρώτης Lamborghini παραγωγής (+video)
Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;

Advertisement

 

 

Advertisement