Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Liberty Walk κάνει τη Lamborghini Urus πιο επιθετική

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Liberty Walk κάνει τη Lamborghini Urus πιο επιθετική

ΝΕΑ

Η Liberty Walk κάνει τη Lamborghini Urus πιο επιθετική

ΝΕΑ

Η Liberty Walk δημιούργησε ένα αισθητικό πακέτο για το αμάξωμα της Lamborghini Urus το οποίο κάνει το SUV επιδόσεων της ιταλικής εταιρείας να δείχνει πιο άγριο και πιο αεροδυναμικό.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Walk είναι μια ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων η οποία ασχολείται κυρίως με την αισθητική αναβάθμιση ιταλικών μοντέλων. Η πρόσφατη δημιουργία της αφορά στην Lamborghini Urus και αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή έκθεση «SEMA», η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου στο Las Vegas.

Με δεδομένη την απήχηση που έχουν τα κιτ τα οποία έχει κατασκευάσει ήδη για τις Lamborghini Aventador και Huracan, θεωρείται βέβαιο ότι και αυτή  φορά θα προσελκύσει πελάτες. Άλλωστε, η Urus είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της εταιρείας και αυτό που διπλασίασε τις ετήσιες πωλήσεις της.

Advertisement
Advertisement

Το νέο κιτ της Liberty Walk χαρακτηρίζεται από το ανθρακονημάτινο splitter που έχει ενσωματωθεί στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ο οποίος έχει επανασχεδιαστεί και έχει μεγαλύτερα ανοίγματα. Ανασχεδιασμένο είναι και το καπό του, ενώ οι θόλοι των τροχών και τα μαρσπιέ είναι περισσότερο εκτεταμένα και τονισμένα στις γραμμές τους σε σχέση με την κανονική έκδοση της Urus.

Στο πίσω μέρος του, η δουλειά που έχουν κάνει οι Ιάπωνες είναι πιο εντυπωσιακή και «περίπλοκη». Το διπλό σπόιλερ, στην οροφή και στην άκρη της πέμπτης πόρτας, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στον προφυλακτήρα έχει διαμορφωθεί μια νέα σχεδίαση του αεροδυναμικού διαχύτη.

Advertisement

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από τροχούς ελαφρού κράματος οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν με τη γενικότερη αισθητική του αμαξώματος. Προς το παρόν, για όσους ενδιαφέρονται, δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του αισθητικού και αεροδυναμικού πακέτου, κάτι που αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…
O 10χρονος γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus (+video)  
Δείτε πως μία Lamborghini Urus μπορεί να γίνει ακόμη πιο ακριβή (+video)