Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Dacia γίνεται πιο Extreme

Ελλάδα 9:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Dacia γίνεται πιο Extreme

ΝΕΑ

Η Dacia γίνεται πιο Extreme

ΝΕΑ

Η περίπτωση της Dacia είναι ξεχωριστή και αποτελεί μελέτη περίπτωσης για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή τη φορά δείχνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα,

Advertisement
Advertisement

Με το στρατηγικό επιχειρηματικό πρόγραμμα «Renaulution» να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τα στελέχη τής Dacia έχουν επιλέξει να αναβαθμίσουν περισσότερο την εικόνα και τα μοντέλα της.

Αυτό δεν αφορά μόνο στον σχεδιαστικό και κατασκευαστικό αλλά και στον εξοπλισμό τους. Πλέον, η Dacia προσφέρει τα Sandero Stepway Extreme, Jogger Extreme και Duster Extreme με το σύστημα «Extended Grip».

Σε αυτές, το σύστημα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό τους και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να έχει καλύτερη πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος και σε επιφάνεια με χαμηλό συντελεστή τριβής.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, στο Duster Extreme το συγκεκριμένο σύστημα συνεργάζεται με την αποδοτικότατη τετρακίνηση, αυξάνοντας την ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου, συγκριτικά.

Στο Jogger, η Dacia προσφέρει και το εξοπλιστικό πακέτο «Sleep Pack» το οποίο μετατρέπει το εσωτερικό τού αυτοκινήτου σε άνετο κρεβάτι για να κοιμηθούν οι επιβάτες σε περίπτωση που εκδράμουν στην εξοχή.

Τέλος, το πακέτο «Extreme» διατίθεται και στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Spring, στην εκδοχή με τον ηλεκτροκινητήρα των 65 ίππων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Dacia Spring Extreme Electric 65 στην Αυστρία
Dacia Sandero: Ταξιδεύοντας με LPG
Σε τιμή-πρόκληση το νέο Dacia Bigster

 

Advertisement