Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Tο ηλεκτρικό Dacia Spring και επαγγελματικό

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ηλεκτρικό Dacia Spring και επαγγελματικό

Mobility

Tο ηλεκτρικό Dacia Spring και επαγγελματικό

Mobility

Το ηλεκτρικό Dacia, το Spring που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και στη χώρα μας μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, γίνεται ελκυστικό και για επαγγελματίες.

Advertisement
Advertisement

Με το λανσάρισμα της νέας έκδοσης Cargo στη γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού Spring, οι πελάτες της Dacia έχουν ακόμα μια επιλογή.

Το Dacia Spring που παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2021, έχει ήδη σημειώσει περισσότερες από 108.000 πωλήσεις και συνεχίζει με πολύ καλό ρυθμό να προσελκύει πελάτες στις εκθέσεις της Dacia. Τα στατιστικά της εταιρείας κάνουν λόγο για 48.900 πωλήσεις μέσα στο 2022, αριθμός που αντιστοιχεί σε μια αύξηση της τάξης του 75% σε σχέση με την επίδοση του 2021.

Advertisement
Advertisement

Με του αριθμούς αυτούς, το Spring έχει πλασαριστεί στην τρίτη θέση των πωλήσεων των ηλεκτρικών μοντέλων της Ευρώπης. Τώρα, η Dacia προχωρά και στο λανσάρισμα της επαγγελματικής εκδοχής του μοντέλου, της Cargo, για να προσελκύσει επαγγελματίες από πολλούς χώρους που δεν χρειάζονται μεγάλους χώρους φόρτωσης αλλά θέλουν την πρόσβαση στα κέντρα των πόλεων που εξασφαλίζει η ηλεκτρική υπόσταση του μοντέλου.

Το Cargo έρχεται χωρίς το πίσω κάθισμα, διαμορφώνοντας έτσι ένα χώρο φόρτωσης 1.000 λίτρων με μέγιστο ωφέλιμο βάρος τα 350 κιλά. Στην πλάτη των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού, υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα, ενώ και στο πίσω μέρος έχουν προβλεφθεί σημεία πρόσδεσης για ιμάντες σταθεροποίησης των μεταφερόμενων αντικειμένων. Η αυτονομία παραμένει στα 230 χιλιόμετρα στο μικτό κύκλο και στα 305 χιλιόμετρα στον αστικό, με μια φόρτιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ηλεκτρικά ΙΧ αυξάνονται αλλά όχι και οι φορτιστές!
Πρώτη γεύση από το επόμενο Mitsubishi L200
Porsche: Μένει εκτός Formula 1