Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγοράζεις Dacia Jogger και… κοιμάσαι ήσυχος

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγοράζεις Dacia Jogger και… κοιμάσαι ήσυχος

ΝΕΑ

Αγοράζεις Dacia Jogger και… κοιμάσαι ήσυχος

ΝΕΑ

Η Dacia δημιούργησε ένα νέο πακέτο εξοπλισμού Sleep Pack που μετατρέπει το Jogger στο ιδανικό all-around αυτοκίνητο περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Όταν οι άνθρωποι της Dacia σχεδίαζαν το νέο Jogger είχαν στο μυαλό τους μεγάλους χώρους, οικογενειακά ταξίδια και πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά είχαν ως απώτερο στόχο να δημιουργηθεί ένα all-arouand αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του σύγχρονου οικογενειάρχη.

Για να κάνει ακόμα πιο ικανό το μοντέλο στον τομέα της περιπέτειας η Dacia σχεδίασε ένα νέο πακέτο εξοπλισμού το οποίο ονόμασε Sleep Pack. Όπως αντιλαμβάνεστε από την ονομασία το συγκεκριμένο πακέτο έχει να κάνει με τον ύπνο δημιουργώντας ουσιαστικά στο πίσω μέρος του Jogger ένα αποσπώμενο κρεβάτι.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα αποτελείται από ένα μεγάλο ξύλινο κουτί χωρητικότητας 220 λίτρων το οποίο στο πάνω μέρος του φιλοξενεί ένα στρώμα με διαστάσεις 190×130 εκ. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα κρεβάτι το οποίο μάλιστα από κάτω έχει άφθονο χώρο αποθήκευσης. Η απόσταση από την οροφή του αυτοκινήτου είναι 60 εκ. το βάρος του είναι 50 κιλά και μπορεί να στηθεί σε μόλις 2 λεπτά από τον χρήστη.

Η Dacia δίνει ακόμα και μια έξυπνη ιδέα στον οδηγό να χρησιμοποιήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μια σκηνή η οποία θα καταλήγει στο κρεβάτι και ουσιαστικά θα γίνει ο απόλυτος χώρος για τον camper. Το Sleep Pack κοστίζει στη Γαλλία 1.790 ευρώ, ενώ αν το αγοράσεις μαζί με το αυτοκίνητο η χρέωση είναι 1.490 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Dacia Jogger Hybrid στην Πορτογαλία
Δοκιμή: Dacia Duster 1.3 TCe 150 EDC 4×2
Δοκιμή: Dacia Sandero Streetway 1.0 TCe 100 PS LPG

Advertisement