Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Coga μεταμορφώνει το Ioniq 5

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Coga μεταμορφώνει το Ioniq 5

ΝΕΑ

Η Coga μεταμορφώνει το Ioniq 5

ΝΕΑ

Το πολύ ιδιαίτερο και δυναμικό στιλ του Hyundai Ioniq 5 N ικανοποιεί τους περισσότερους.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, για εκείνους που αναζητούν το κάτι περισσότερο, η Coga Bodykit έχει δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη έκδοση γι’ αυτούς.

Τη Coga λογικό είναι να μην τη γνωρίζετε διότι είναι μία εταιρία μετατροπών και αναβαθμίσεων στην Ινδονησία.

Στην τοπική έκθεση που έγινε στην Τζακάρτα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, με άρωμα από την αμερικανική SEMA, η Coga παρουσίασε μία πολύ ιδιαίτερα εκδοχή του Ioniq 5.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε το κάπως σομόν σε χρώμα Ioniq 5 θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο Fast and Furious. Έχει ένα πολύ χαμηλωμένο αμάξωμα με την απόσταση των τροχών από τους θόλους να είναι πολύ μικρή. Μάλιστα, οι τροχοί είναι μεγάλοι με ειδικά λάστιχα της Yokohama.

Υπάρχουν πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις, όπως ένα σπλίτερ μπροστά με μια μεγάλη εισαγωγή αέρα, πλαϊνά skirts και μια μεγάλη αεροτομή με τον πίσω προφυλακτήρα να έχει ενσωματωμένο διαχύτη. Μάλιστα, η αεροτομή είναι… διώροφη και βρίσκεται πάνω από το πίσω παρμπρίζ, θυμίζοντας τα αυτοκίνητα του WRC.

Advertisement

Ενώ η αισθητική μεταμόρφωση του Ioniq 5 το ανάγει σε ένα ραλιάρικο ηλεκτρικό, κάτω από το αμάξωμα δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Έτσι, υπάρχει ο ηλεκτροκινητήρας της βασικής έκδοσης που αποδίδει 228 ίππους σε συνδυασμό με μία μπαταρία 58 kWh.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως η πιο καυτή εργοστασιακή έκδοση του Ioniq 5 είναι η N που αποδίδει 609 ίππους. Ή 650 στο boost της ισχύος!

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο ηλεκτρικά μοτέρ με το μπροστινό να αποδίδει 226 ίππους και το πίσω 383 (238 και 412 σε λειτουργία boost).

Advertisement

Όσο για την ενέργεια αυτή προέρχεται από μία μπαταρία 84 kWh. Και κάπως έτσι τα 0-100 χλμ./ώρα αποτελούν μία υπόθεση των μόλις 3,4 δευτερολέπτων με την τελική να φτάνει τα 260 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i10
Αλλαγές από τη Hyundai και για το Ioniq 5
Και τα ηλεκτρικά έχουν «ψυχή» για drift και καμένο λάστιχο! (+video)