Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλαγές από τη Hyundai και για το Ioniq 5

Ελλάδα 19:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές από τη Hyundai και για το Ioniq 5

ΝΕΑ

Αλλαγές από τη Hyundai και για το Ioniq 5

ΝΕΑ

Με τη φόρα που έχουν πάρει στον Όμιλο Hyundai δεν αφήνουν κάτι απαράλλαχτο για πολύ χρονικό διάστημα, όπως αποδεικνύεται και στο Ioniq 5.

Advertisement
Advertisement

Υπήρχε λόγος να ξοδέψουν στη Hyundai χρόνο και χρήμα για να αλλάξουν το Ioniq 5, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια;

Για εμάς τους υπόλοιπους, μάλλον όχι. Για τους ανθρώπους της νοτιοκορεατικής εταιρείας, όμως, αυτό έπρεπε να γίνει. Όχι τόσο επειδή υπήρχε κάποιο θέμα ή δυσαρέσκεια για το αυτοκίνητο, αλλά επειδή ήθελαν να το ανανεώσουν στοχευμένα.

Ο λόγος είναι ότι θέλησαν να αναβαθμίσουν το επίπεδο εξοπλισμού του μοντέλου, συνεπώς πρόκειται για έκδοση την οποία ονομάζουμε ως «Model Year» σε κάποιο αυτοκίνητο, δηλαδή για αλλαγές που θα το διαφοροποιήσουν για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Hyundai έχει ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης του αναβαθμισμένου Ioniq 5. Όπως έγινε γνωστό, τα καμουφλαρισμένα οχήματα εθεάθησαν στη Γερμανία.

Παρότι είναι καλυμμένα, οι διαφορές από το υπάρχον (φωτογραφίες) εντοπίζονται στη θέση που βρίσκονται πλέον οι αισθητήρες στον εμπρός προφυλακτήρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν περισσότερο προς τις άκρες αυτού.

Advertisement

Επίσης, αλλαγές φαίνεται να υπάρχουν και στον πίσω, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετηθεί υαλοκαθαριστήρας στο μοντέλο ο οποίος δεν διατίθεται τώρα στην κανονικές εκδόσεις του. Αυτός υπάρχει μόνο στο Ioniq 5 N που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Τέλος, στα πρωτότυπα είναι καλυμμένο και το ταμπλό, γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις οθόνες που υπάρχουν σε αυτό ή/και στο σύστημα ενημερωδιασκέδασης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για μεταβολή στην απόδοση ή στις μπαταρίες των εκδόσεων του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια μοντέλα θα φέρει μέχρι τέλος του έτους η Hyundai;
Επίσημο: Οι κινητήρες του νέου Hyundai Santa Fe
H Hyundai με τον Giugiaro αναβιώνουν την ιστορία τους (+video)