Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW εξετάζει το ενδεχόμενο για cabrio SUV

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW εξετάζει το ενδεχόμενο για cabrio SUV

ΝΕΑ

Η BMW εξετάζει το ενδεχόμενο για cabrio SUV

ΝΕΑ

Έχοντας ήδη στην γκάμα της έξι μοντέλα SUV, και με αρκετά ακόμα να βρίσκονται προ των πυλών, η BMW φαίνεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για εκδόσεις με ανοιχτή οροφή.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια προοπτική που τον τελευταίο διάστημα έχει έρθει στην επιφάνεια από αρκετούς κατασκευαστές. Η ιδέα του cabrio SUV δεν είναι βέβαια εντελώς νέα καθώς η Range Rover το έχει κάνει ήδη πραγματικότητα με το Evoque Convertible. Αυτή τη φορά η BMW δείχνει ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας DigitalTrends ο διευθυντής προγραμματισμού και στρατηγικής της εταιρίας, Ralph Mahler, σημείωσε: «Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Το έχουμε σκεφθεί και η αλήθεια είναι πως το αν τελικά θα προκύψει ένα τέτοιο μοντέλο θα εξαρτηθεί από την αγορά και από την ζήτηση που θα διαπιστώσουμε».

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως η πρόθεση δεν αποτελεί και εγγύηση πως τελικά ένα τέτοιο project θα υλοποιηθεί ακόμα και αν έχουν ακουστεί διαβεβαιώσεις ενδιαφέροντος από σημαντικά στελέχη. Προς το παρόν λοιπόν μόνο η Volkswagen έχει ανακοινώσει πως θα υπάρξει μια cabrio έκδοση του T-Roc το 2020.

Bmw X6 M Cabrio25676543harpi640

Advertisement
Advertisement